Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymásba szerettünk, mit tegyek, mit tegyünk? Egy szingli ffi és egy házas nő
Ismerős szitu.
A matek fog dönteni nálatok (is).
ŐSZINTÉN!
Van REÁLIS esély, hogy belátható (rövid) időn belül, anyagilag megalapozzatok egy közös életet?
Gyerek mennyi idős?
Valahol igaza van az elsőnek, már elnézést, tudok olvasni és értelmezni, az elsőt támassza alá a "matekos" válaszolót is!
A történet egy Ady könyvbe való értem én, de a nő nem teljesíti be a szerelmét... Így elgondolkodtató...
A józan észt értem én, max. a nagyon kicsi gyerekek miatt, de a szerelmet akkor is be kellenen teljesíteni.
Én szerintem ez csak erős vonzalom, keféljetek mihamarabb gyakran párat, és elszáll az a rózsaszín köd.
Nem Ady könyv ez, a Káma-Szútra!
ilyenkor az miért nem opció, hogy bevallja a házastársnak a szitut?
amíg tényleg ennyire rossz az anyagi helyzet, addig tényleg nem válnak el pl., de nyilván már nem etikus a házastárssal élni, úgyhogy esetleg valami költözés félét kitalálni
az első időszakban pedig nyilván a gyerek a fontos, sokkal többet kell foglalkozni, mint a szeretővel
valahol el kell kezdeni, akkor is ha kellemetlen, mert a többi tényleg csak kifogás
most a közös múlt egy jó nagy blabla, tart a nő férjtől vagy mi van? azon a ponton már túl vagytok, hogy nem akarjátok megbántani....vicc...ez van, attól még megy az élet tovább és semmire nem jó, ha csak malmoztok
nyilván nem kell a sz@rban hagyni a másikat, akkor egy ideig nem válsz el és kész, de átverni azért már be lehet fejezni bőven
egyszerre csak egy lépést, azonnal úgyse lesztek teljesen együtt, mondjuk egy vallomás ideális első lépés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!