Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzelmi megcsalás veszélyesebb mint a fizikai?
Csak én gondolom, hogy sokkal veszélyesebb egy érzelmi/lelki megcsalás mint egy fizikai?
Amikor csak vágyakozol a másik után, esetleg beszélgettek, de még egy csók sem csattan el.
Nem tudom,hogy van-e ilyen történet. Ha valaki hosszútávon, bizalmasan beszélget, szerelmet vall, előbb-utóbb jön a testi kontaktus is.
Nő vagyok. Ha egy pasival hosszabban,bizalmasan beszélgetek, aki aztán bevallja,hogy szerelmes belém, én pedig ezidáig végighallgatom, bizonyára azért teszem mert vevő vagyok rá. Ahogy a folytatásra is.
Ha nem akarok Tőle többet már csírájában elfojtom és nem hallgatom meg a szerelmi vallomását, mert a bizalmas beszélgetés elején tisztázom a szándékát.
Nem hiszek a hosszútávú, egyoldalú plátói szerelemben. Ez idővel elmúlik. Vagy viszonzásra talál. Felnőtt embereknél pedig ennek velejárója a fizikai kontaktus is.
Érzelmi.
Nagy Don Juan voltam mindig.
Volt pár necces nap a házasságban,szexxel oldottam a feszkót. Mindig bejött.
Az exnek is volt egy két hülyesége,de nem vettem észre, csak egyszerűen tudtam.
Viszont amikor egy lúzer halálosan beleszeretett,és másfél évig nyomta neki a süket dumát:tíz év házasság után lelépett amikor kórházban feküdtem egy baleset miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!