Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú fekete hajszálak a férjem mindkét autójában. Mit tegyek?
En nem porognem tul a dolgot. Ha most ket hetig ezen agyalasz, hogy megcsal-e, vagy sem, akkor mar tok mindegy, porig rombolod a bizalmadat a kapcsolatban, ha kiderul valami, ha nem. Igy is gaz, hogy ra kellett lepned erre az utra, de meg korrigalhato, ha nem ugy tortent, mint amitol rettegsz, mellesleg joggal.
En megkerdeznem, hogyan kerultek a kocsijaba hajszalak, es meg is mutatnam oket. Direkt a ceges kocsit kerdezd meg, mert akkor egyreszt nem tudja, hogy tobbet tudsz, masreszt, ha ordas hazugsagot akar beadni, akkor mar egybol tudod, mi a helyzet. Mert ezzel felkinalod neki azt a "menekulo" utat, hogy a kollega haja, kolcsonkerte, elvittem stb, amit ott helyben rogtonozni tud. Aztan kozolheted vele, hogy a masik kocsiban is megtalaltad es mar vonulhatsz is ki a szobabol pakolni. Nem lesz tobbet ertelme barmirol is beszelni.
Egyedul ugy mentheto a helyzet, ha van ertelmes magyarazata a dolgokra. Ezt a lehetoseget ne zarjuk ki. Viszont ennek kokemeny, egyszeru es banalis dolognak kell lennie. Ha kodosit, ferdit stb, akkor vege. En minden kapcsolatomban azt szoktam mondani, hogy kerulom meg a latszatat is annak, amivel a kapcsolatba vetett bizalmat rombolnam. Ha felmerul barmilyen kerdes, akkor nyugodtan kerdezze meg, lesz olyan valasz, ami nem kinos es megmagyarazza, hogy mi miert alakult ugy. Pont azert, hogy ne kezdjen bizalmatlankodni, meg konspiralni, mert tudom, hogy en nem szolgaltatok okot ra. A ferjed nem tudom milyen ember, az o neveben nem tudok beszelni, de ha egyenes embernek ismerted meg, akkor add meg neki az eselyt, hogy a feltekenysegi panikot a leghamarabb lezarod igy, vagy ugy.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!