Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú fekete hajszálak a férjem mindkét autójában. Mit tegyek?
Ezeket tudom ajánlani, válaszd ki a számodra leginkább rokonszenves megoldást!
A) További kutakodás.
B) Letámadás, konyhai eszközök dobálása.
C) Megkérdezés.
D) Szomorú kép vágása, kérdésekre csak vállrándítás.
1 +
Azt még hozzátenném, ha most szólsz neki, jobban fog ügyelni, hogy ne hagyjon nyomot.
Ne támadd le és ne kérdezősködj, mert hazudni fog és csak óvatosabb lesz, ha sáros valamiben. Ha ártatlan, akkor meg rosszul fog neki esni.
Inkább egy darabig légy figyelmes és utána dönts a következő lépésről.
Eddig egy kopasz nővel csalt, most meg lebukott! >:)
OKOS nő nem vesz észre mindent!
Én jártam így egyszer, mindenhol nagyon hosszú szőke hajszálakat találtam amikor az én hajam vállig érő fekete volt mindig is.
Számonkértem, hogy ez mi? Válasz (üljetek le): drágám de hát az a te hajad. 😂😂😂😂 Még aznap este kiköltözött. Nem elég, hogy megcsalt de még segghülyének is néz... Remélem nálatok nem ez a helyzet és lesz rá valami racionális magyarázata a férjednek. Én szerintem csak megemlíteném, hogy hú takarítás közben rengeteg haj volt a kocsijaiban, hosszú fekete hajak és figyelném a reakcióját. Nyomozni is elkezdhetsz de én speciel soha nem néznék bele más telefonjába, úgyhogy ilyenekben nincs gyakorlatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!