Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú fekete hajszálak a férjem mindkét autójában. Mit tegyek?
Leülnék vele szembe és megkérdezném, hogy nem akar-e nekem mondani nekem valamit. És addig ülnék ott, amíg nem mond valamit. Ha kérdezi, hogy miért, megmondom, hogy kaptam egy fülest valakitől valamiről és jobban jár, ha az ő szájából is hallom magától a dolgot, mert nagyon rá fog baxni ha utólag igazolódik be.
Egyszer eljátszottam ezt barátnőm párjával, nála is volt ilyen nem egyértelmű, de gyanús dolog. Na aztán megszólalt a madárka.
A pasi helyében én kirúgnálak!
Kinek kell egy olyan társ, aki nem bízik bennem és magában sem?
Azért fosol, mert tudod, hogy kevés vagy a palihoz!
El tudom képzelni.
- Kié ez a hosszú fekete hajszál amit a kocsiban találtam
- Háááát. A Kovács Zsuzsikáé. Megdugtam Őt a múlt pénteken.
Milyen választ vársz? Hogy elmondja, hogy megcsalt? NEM FOGJA. Le fogja tagadni, azt fogja mondani, hogy csak elvitt valakit a kocsiban. Én anno beadtam, hogy egy rocker haveromé a hajszál.
Semmi esetben sem szembesíteném, mert ha valaki megcsal az nem lesz őszinte! CSAK ÓVATOSABB A KÖVETKEZŐ ALKALOMMAL!!!!!!!
Nyomozás! Állíts rá magánnyomozót. Vagy próbáld meg nyomonkövetni a telefonját - erre is van már app és nem kell hozzá nagy hackernek lenni. TE NE KÖVESD - az tuti lebukás. Barinők beszervezése sem biztos, hogy ajánlott.
Amúgy meg javaslom, csald meg Te is. Én szívesen vállalok ebben aktív részvételt :))))))))
Gondold végig pl a viselkedésében van-e furcsaság. Érzed úgy, hogy titkol valamit alapjáraton? Vannak furcsa eltűnései?
Én egyelőre megfigyelnék még a helyedben, de a leültetés és "kaptam egy fülest" trükk is szerintem jó ötlet.
31n
Meg ne kérdezd. Úgyis letagadja. Csinálj így mintha semmit sem tudnál.
Vegyél egy mikrofont, olyat ami pendrivba van téve. Rakd be a kocsiba valahova majd lebukik.
De még úgyis képesek letagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!