Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt már olyan nektek ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan nektek ilyen?

Figyelt kérdés

Hogy megcsaltatok valakit, mert mondjuk akivel megcsaltatok azzal úgy éreztétek, jobban osszeilletek, vagy, hogy boldogabb lennél vele, jobb no stb.. Aztán megbantatok és vissza akartatok kapni a régi szerelmetek?

Én sosem értem, ha egyszer igazán szeret valakit az ember, akkor hogy tudja megcsalni.

Azt meg végképp nem, amikor az az indok, hogy "szeretem a feleségem, de kell mellette egy kis izgalom". Komolyan mondom, úgy érzem, hogy amilyen sztorikat hallok és látok, meg ahogy az emberek gondolkodnak, kezdem úgy érezni, nem akarok egyáltalán férfit sem párkapcsolatot, mert nem akarok megszeretni valakit azért, hogy utána ez történjen, mert sajnos már azt látom, semmi garancia nincs arra, hogy ne csaljanak meg valamilyen ürügy miatt. Lehetsz akármilyen jó nő, gondoskodó, háziasszony, jó anya, semmi nem elég.. És ez persze fordítva is igaz, mert a nők is simán megcsalnak, lehetsz akármilyen figyelmes pasi.

Viszont ez a sok szar tényleg elveszi a kedvem az ismerkedestol mert már ott van a félelem bennem, hogy mi van ha megcsal, mivan ha nem vagyok elég jó, de igazából már az sem számít ha elég jó vagy, mert akkor is megtortenhet.

Szóval a kérdés.. Miért csal az ember, ha egyszer szeret valakit?

2020. jan. 7. 00:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
*hogy nem ilyen egysikú
2020. jan. 7. 02:39
 12/21 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező, gondolom fiatal vagy és nem volt még legalább 15 éves kapcsolatod. Én egyetértek az előttem szóló férfival, nem tudja megadni a párod azt az izgalmat, ami egy új ember jelent. Ez nekem is csak szex, csak testiség, 2-3 évente egyszer becsúszik egy, amikor úgy érzem, hogy ez kihagyhatatlan. A férjem tudja, ismer engem, tudja hogy miről szól ez nálam. Akkor panikolna, ha látná h sokat foglalkozik egy bizonyos emberrel, mert akkor érzelmek is vannak. Ő nem ilyen, neki nincs erre szüksége, nekem van. Nálunk működik.
2020. jan. 7. 06:07
 13/21 anonim ***** válasza:
95%

A tini/fiatal nőkkel félrelépőnek szól a megjegyzésem.

Te az idegen puncit szereted,a párod pedig a 7 számjegyű fizetésed ☺ Jó pénzért elnézi a hülyeségedet. Sőt,amikor üzleti úton vagy ,lehet,hogy a drága kanapédon kupakolják a párodat ☺

2020. jan. 7. 06:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyetkell értenem azzal, hogy nem csak a monogámia működhet. Monogámiában is rengeteg probléma van. Más kapcsolati típusoknál is. Ha valakinél ez az álmonogámia működik, ahol ranfom félrekefélnek a felek, hát miért ne működhetne?

Viszint aki szigorúan monogám, annak szigorúan monogám párra lesz szüksége. Ezen nem változtat semmi. Nem érdemes győzködni egymást.

2020. jan. 7. 09:33
 15/21 anonim ***** válasza:
16%
Nahát, kérdező, mint kiderult nem csak férfiak csinálják / gondolkodnak így. Akkor most a nőkben is csalódtál?
2020. jan. 7. 09:50
 16/21 A kérdező kommentje:

Ha elolvasnad rendesen a kérdésem, akkor most nem kerdezned ezt.. Leirtam, hogy a nők is ugyanilyenek..

Az egész társadalom erkölcsi mércéje egy nagy nulla, tisztelet a kivételnek (akit remélem majd megtalalok egyszer).

2020. jan. 7. 12:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Én értelek kérdező. Ugyanúgy gondolkodok mint te, de elfogadom hogy vannak olyan kapcsolatok (mint a fentebb említettek) amibe ez belefér. Amikor a párja tud róla hogy néha félrekacsint a másik és ő is hasonlóan megteszi, vagy akár hármas - vagy többeseznek, azzal szerintem nincs baj. A baj ott kezdődik, amikor az egyik fél át van verve. Nálam nem férne bele a megcsalás, ezt a párom is tudja. Nem tudnék megbocsátani vagy félre nézni még a gyerekünk kedvéért sem. Azonnali válóok lenne. Ettől nem tartom magam egysíkúnak, csak egyszerűen nekem ez nem fér bele. Érzelmek és bizalom nélkül nem vagyok képes szexre, ettől függetlenül tudom hogy rengetegen képesek rá :) Mivel a párom is szeret, még nem volt szüksége másik pncira 15 év alatt, remélem a következő 60 évben sem lesz - de ezt nyilván nem lehet előre biztosan tudni.

32/N

2020. jan. 8. 13:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Azert van ez , mert a te elvarasaid az emberekkel szemben az emberi termeszet ellen mennek. Mint ahogyan a tarsadalmi normak is. Azert vagytok csalodottak mert nem tudjatok hogy az ember az hogyan mukodik. VAN az a vonzalom, amirol nem tehetsz, es meg a labadat is kirugja alolad. Nincs az a hazassag ami teged abban visszatart. Csak talan te meg nem talalkoztal a jelenseggel. Es igen,jol latod, mindenkit meg lehet csalni, ez fuggetlen attol higy az illeto mennyire szep, vagy okos vagy jo.
2020. febr. 25. 01:07
 19/21 A kérdező kommentje:
És ennek ellenére, ha ennyire vonzodsz valakihez és mondjuk lefekudtok, akkor miért akarod utána vissza kapni a párod?
2020. febr. 25. 01:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha nekem szolt a kerdes: azert mert tudom hogy azzal akivel csak lefekszem, az elet mas teruletein nem feltetlenul passzolunk ossze, VALAMINT, azert mert nekem masok a szexualis elkepzeleseim, nem rugom fel a parkapcsolatomat, amiben minden masban frankon osszepasszolunk. Kinek lenne az jo?
2020. febr. 28. 11:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!