Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szereti a párját miért jut eszébe a megcsalás?
14 vagyok! Bő 10 évig volt egy élettársi kapcsolatom, amben jól át is lettem verve! Szóval azért tegyük már azt is hozzá, hogy nem csak a pasik lépnek félre!
44F
Ilyen kérdést a profi gyakorisnak fel sem kellene tennie. Egyértelmű,hogy itt mindenki hőséges, földbe döngölik azt aki mégsem, főleg ha nő. Akkor aztán alantasabb ribizlit nem találni a földön...
Nő vagyok, egyértelmű,hogy elítélem a megcsalást, és maximális őszinteséget várok el a páromtól.Nagyon szeretem Őt, ahogy ez viszont is így van. De ne mondja nekem senki,hogy itt mindenki tizen-huszonéves kapcsolatban élőként látja ennyire tökéletesnek a világot.
Láttam én már sajnos nem egy ilyen tökéletesnek leírt kapcsolatot felbomlani.
Tudom, kapom a lehúzásokat, de ez a véleményem.
Igazad van 22-es.
Külsőségre nagyobb munkát forditanak a kapcsolatban,házasságban egyes emberek...
Aztán megy a csodálkozás,hogy lehet,hogy szétmentek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!