Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szereti a párját miért jut eszébe a megcsalás?
Itt nagy jelentősége van annak,hogy mennyi ideje élnek párkapcsolatban. Hosszabb idő alatt lehetnek hullámvölgyek,akár lelki vonatkozásban, akár szexuálisan allaposodik el egy kapcsolat. Mindkettő esetében előfordul,hogy más jöhet képbe.
És valóban ne álszenteskedjünk. 1-2 év, vagy pár hónapos kapcsolatnál is mást jelent ez, és másképp' kell kezelni, mint egy tizen/huszonéves párkapcsolatban.
Mindkettőt átéltem. Amikor fiatalabb voltam és a pasim mellett már a kezdeti fellángolás után előfordult,hogy más is eszembe jutott, lezártam.
Jelenleg tizenéves a párkapcsolatom. szeretjük egymást, de volt egy olyan időszak amikor sajnos sorozatban történt események miatt válságba került a kapcsolatunk.Ez idő alatt jött valaki az életembe, amit először hárítottam, aztán rájöttem,hogy pozitív hatással van rám, és természetesen diszkréten kezelve esetleg átsegíthet a nehéz időszakon, vagy ráébreszt arra,hogy nem érdemes ebben a kapcsolatban maradnom.
Előző történt. Bár ma is bennünk vannak azok a történések, az erős kötődés miatt együtt maradtunk. Viszont nem bántam meg az akkori páralkalmas találkozót sem.
Férfiként eszembe sem jutna ilyen, ha szeretek valakit, akkor nem vágyom másra, és eszembe sem jut a megcsalás, nemhogy annak a konkrét terve.
Persze azt sem állítom, hogy onnantól kezdve, hogy szerelmes vagyok más nőt nem fogok vonzónak látni, de az biztos, hogy gondolatban sem fogom ágyban vinni.
Azt magam pedig megcsalásnak tekinteném, ha a párom odáig jutna egy konkrét személlyel, hogy le akarnak feküdni, csak valamilyen ok folytán erre nem kerülhetett sor.
Persze ez csak az én álláspontom.
Pasiként nézve az emberben benne van ez a csorda ösztön, hogy minnél több nőben továbbvigyük az örökítőanyagunkat! Ezt megerősíti az is, hogy vágyunk az újra, szeretünk hódítani, viszont sajnos ha megvan a vágyott nő akkor csak idő kérdése, hogy megunjuk, hogy mindig ugyanazzal fekszünk le, egy idő után már sablonosnak érezzük a szexet,így az már kevésbé izgató számunkra,
ezért ha adódik alkalom, akkor kihasználjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!