Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szereti a párját miért jut eszébe a megcsalás?
Szerintem minden ember eljátszik a gondolattal. Az, hogy eszébe jut valakinek, még nem jelenti azt, hogy megtenné.
Egyáltalán mit jelent, hogy "eszébe jut a megcsalás"?
Elképzeli a nő/férfi, hogy mással is dug? Ez szerintem természetes emberi viselkedés.
Akkor van probléma belőle, ha rögeszmévé válik, és a párunk háttérbe szorul a fantáziánk miatt. Ott már érdemes elgondolkodni, leülni megbeszélni, hogy miért gondolunk ilyenekre, és mi lehet a kapcsolatunkkal.
Addig éri meg neki amig le nem bukik.
Ha már valaki megcsalásra gondol ott már nincs szeretett.
A megcsalás egy döntés és nem pillanatnyi gyengeség
Hagyjuk már az álszenteskedést.
"nincs szeretet"
Tehát akik 20 éve házasok, összeköti őket minden, a rengeteg közös élmény, közös múlt, gyerekek, család, de ne adj isten meglátnak egy szép nőt/férfit aki kívánatos, és eszükbe jut, hogy "hmm de jól néz ki, milyen lehet ruha nélkül, milyen lehet az ágyban", az elítélendő? 0-24-ben a párunk körül kell forognia a gondolatainknak? Ezt nem gondolhatják egyesek komolyan :) Képmutatás.
Kedves 4-es😊 oké közös dolgok stb. De ott már valami nem jó,ha a megcsalást választja. Unja a mókuskereket,lapos szex(estleg ritka) szürke hétköznapok stb.stb.
Ahelyet hogy tenne,tennének ellene,mert ez csak 2 emberen múlik,inkább a könnyebb út.
Az már érdekesebb szitu. Ugyanakkor arra is azt mondom, hogy nem kell többet belegondolni.
Lehet az oka egy kapcsolati hullámvölgy, egy összeveszés, bármi. Az ilyeneket meg kell beszélni a párunkkal, mert ha már ilyen tervezési fázisban van a fantázia, az azt jelenti, hogy valami nem oké a kapcsolatban.
Minden a kommunikáción múlik, mindent meg lehet oldani közösen, de csak akkor ha mindkét fél akarja.
6-os, pont ezt mondtam én is. Amíg fantázia addig nem gond. Persze, ellaposodik, senki nem várja el egy 10-20 éves házasságtól, hogy ugyanúgy égjen a tűz mint az elején.
Az, hogy valakinek eszébe jut a megcsalás, egy intő jel, hogy le kell ülni megbeszélni a dolgokat. Az, hogy eszébe jut, még nem jelenti azt, hogy megtenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!