Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkre vagy férfiakra jellemzőbb a megcsalás?
Figyelt kérdés
Kik a hűtlenebbek?
Vajon a nők más okból csalják meg a párjukat,mint a férfiak?
2020. jan. 2. 10:48
2/8 anonim válasza:
"Vajon a nők más okból csalják meg a párjukat,mint a férfiak?" Igen, az ok általában más.
Amúgy én amit látok, hogy férfiakra jobban jellemző látványosan. Viszont nők, akikről megtudtam, többnyire olyanok, akikből nem néztem volna ki, nem feltételezném.
Vagyis nem kizárt, hogy az arány hasonló, csak a férfiak gyakrabban buknak le.
3/8 anonim válasza:
Kutatások bizonyítják, hogy a férfiak. Elég tájékozatlan vagy kérdező.
4/8 anonim válasza:
Általában egy férfi és egy nő szerepel a megcsalásban, így pont ugyannyit csalnak a nők mint a férfiak. Igen, más okból csal a férfi és a nő, de az is lehet, hogy ugyanazért.
5/8 anonim válasza:
65% férfi, a többi nő. A férfiak a vadászösztön miatt, a nők többnyire az egyedülmaradtság miatt.
6/8 Estádio de Felchút válasza:
Szerintem egyenlő.
Vagy nem egymással csinálják? A buzulás is számít?
7/8 anonim válasza:
Ezek a kérdések nagyon gyerekesek. Nők vagy férfiak a hűtlenebbek. Én is csak azt tudom mondani valószínű a férfi NŐVEL, a nő FÉRFIVAL csal. Így az arány ugyanannyi. Persze előfordul, hogy egy kis homok is bekerül a gépezetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!