Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha kitálal a feleségemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kitálal a feleségemnek belehalok?

Figyelt kérdés
A volt szeretőm ki akar tálalni a feleségemnek. Belefogok halni, mindennél jobban szeretem a feleségem. Egyetlen csók volt részeg voltam. Aztán hónapokig beszélgettünk, de csak beszélgettünk, más nem történt. Nagyon bánom az egészet. Volt már valaki ilyen helyzetben ?
2019. nov. 15. 17:35
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted elengeded hogy találhasson egy olyan pasit, aki valóban szereti, nem csak birtokolni akarja, aki nem csókolózik mással, nem levelezget hónapokig titokban mással, nem a saját kis szánalmas kényelmét félti, hanem a másik szívét.
2019. nov. 15. 20:11
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ennyit még el fog nézni a feleséged. Ne aggódj előre emiatt! Ami meg már megtörtént az megtörtént, visszafordítani nem tudod. De miért akar kitálalni?
2019. nov. 15. 20:31
 33/53 anonim ***** válasza:
13%
Talalkozz a nővel és lopd el a telefonját. Utána persze vegyél neki egy újat. Így - ha szerecsed van és gépen nincs meg a cseteles anyaga -meguszhatod. Ui: Kizárt hogy szereted a feleségedet. Akkor ez nem forduhatott volna elő!
2019. nov. 15. 20:33
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Áruló vagy és eljátszottad a feleséged bizalmát, most pedig fizetni fogsz érte. Jó korlenyomat lesz a gyakori kérdések. Egy nap talán mi leszünk többen, akik tudják, hogy mit ér az adott szó és a hűség.
2019. nov. 15. 20:40
 35/53 anonim ***** válasza:
92%
Te elhagynád őt, ha félrecsókolózna, meg pasival hónapokig beszélgetne ugyanazokról a dolgokról amikről te a másik nővel???
2019. nov. 15. 21:06
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem halsz bele. Ez nem halálos. Kivéve ha agyonver az asszony.
2019. nov. 15. 21:41
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy nem tudom elkepzelni h egyik meg elbeszegettek egymassal hogyan dugnatok egymassal,masnap meg bejelented neki h nem beszeltek tobbet mert te a feleseged szereted ? Fura figura vagy .

Talan ha hagyod “elkopni”ezt az egeszet nem ez lett vna belole... de egy nonek nem kell egyenest megmondani h figyelj nem beszelunk tobbet mert a felesegemet jobban szeretem, meg jo hogy kiakadt mivel erre semmi szukseg nem volt ... ha osszejartok szexelni akkor myilban ... de egy beszelgetest nem kell igy felfogni, jesszus . Ha siman nem irtal vna neki vissza ,leesett vna neki h mivan ,, te meg meg jol megalaztad

2019. nov. 15. 22:04
 38/53 A kérdező kommentje:
Nem egyik napról a másikra volt. Csak már kezdtem megszeretni őt, és nem akartam belemenni még jobban.
2019. nov. 15. 22:25
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem szereted mindennel jobban a feleseged ha kepes voltal elkezdeni megszeretni mast :-)
2019. nov. 15. 22:58
 40/53 A kérdező kommentje:
De rájöttem, hogy őt szeretem. A feleségem szeretem. A másik iránt is éreztem valamit. Igen, fellángolás, tetszett, megérintett az újdonság varázsa. Persze ezekután már végképp semmit nem tudnék iránta érezni.
2019. nov. 15. 23:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!