Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kitálal a feleségemnek belehalok?
"...mindennél jobban szeretem a feleségem."
Nyilván ezért voltál más nővel....
Még itt is, még most is hazudsz. Egy csók miatt még nem szerető senki. Volt itt több minden is. Most nyafogsz mint egy óvodás kislány...amíg mást csókoltál, írtál neki szépelet, nem jutott eszedbe az asszony,.akit jajj de mennyire szeretsz? Szánalmas vagy, remélem kitálal az asszonynak.
Én annak idején megtettem, és nem bántam meg!
Annyira naiv néhány pasi...
Nekem is írt valaki olyanokat...Ráadásul én minden ilyesmit őrizgetek. Lementettem emlékbe.
Ha akarnám, tönkretehetném a csodálatos családi életét, mert engem hónapokig hülyített, elcsavarta a fejem teljesen, aztán eldobott, aztán megkeresett, labdázott velem föl-le, föl-le...Egy idő után tényleg eldobható tárgynak éreztem magam.
Szóval bosszúból elküdhetnék a feleségének mindent szóról szóra. De hát szerettem a marhát. Nem akartam neki soha rosszat és a feleségének se és a gyerekeinek se. Most én csináljak belőle hétvégi apukát? Az milyen szeretet?
Eltettem emlékbe a levelezéseinket és nem élnék vissza soha azzal, hogy megbízott bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!