Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha kitálal a feleségemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kitálal a feleségemnek belehalok?

Figyelt kérdés
A volt szeretőm ki akar tálalni a feleségemnek. Belefogok halni, mindennél jobban szeretem a feleségem. Egyetlen csók volt részeg voltam. Aztán hónapokig beszélgettünk, de csak beszélgettünk, más nem történt. Nagyon bánom az egészet. Volt már valaki ilyen helyzetben ?
2019. nov. 15. 17:35
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
Itt igazából a hónapokig tartó beszélgetés a gond.Érzelmekről? Gondolom a csajnál vannak,de írtad neki te is hogy szereted? Ok lehet nem nevezhető szeretőnek,de az ilyen hosszas irkálások miatt lehet kidob az asszony.Itt egy megoldás van,ha színt vallassz
2019. nov. 15. 17:54
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

Hany eves vagy te konolyan???

Nagyon gyokernek tunsz.

Kb a 12 eves kishugom is tudja mit/kit hivunk szeretonek. Ez max egy botlas volt ,amit ha nagyon akar vki, megbocsajthat.

Nekem azt nem venne be a gyomrom h utana meg almodoztal errol

2019. nov. 15. 17:54
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Kizártnak tartom,hogy hónapokig dumáltok érzelmekről is,de te mindennél jobban szereted a felesêge.Ááá....
2019. nov. 15. 17:56
 14/53 anonim ***** válasza:
98%

3 lehetőséget látok:

1: a "szeretővel" megdumálod, hogy tartsa a száját

2: Hamarabb vallod be a feleségednek, mint ahogy az info odaér

3: Leülsz egy sötét sarokba és vársz... reménykedsz, közben elgondolkozol rajta miért voltál ilyen tapló :D

2019. nov. 15. 17:58
 15/53 A kérdező kommentje:
Igen írtam neki hogy szeretem többször is, de csak fellángolás volt, a feleségem szeretem és ha elhagy akkor belerokkanok. Ez a nő a mindenem. Sajnos elég sok mindent mondtam a másik nőnek, szexuális dolgokat és érzelmi dolgokat egyaránt. És mivel befejeztem vele a kapcsolatot, és elmondtam neki ,hogy a feleségem szeretem, most ki akar tálalni.
2019. nov. 15. 17:59
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hiszti, hogy "belehalok, úristen mi lesz most, jujci" ez undorító, kapj már észbe ember!
2019. nov. 15. 18:01
 17/53 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, megérdemled. Felnőtt ember vagy, ideje vállalni a tetteid következményeit.
2019. nov. 15. 18:01
 18/53 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, azt írod a kérdésedben, hogy csak egy csók volt, meg hónapokig beszélgettetek, de nem történt semmi. Megsúgom, hogy mi volt még: intim levelezés. Ez a "corpus delicti"! Ezt tudják felhasználni (és joggal) ellened. Mindenki saját szerencséjének a kovácsa. Te ezt kovácsoltad össze. Viseld a következményeit.

Adok egy tippet: kérdezd meg a csajt, mennyit kér, ha - mielőtt a feleségednek megmutatja a levelezéseteket - mindent kitöröl a gépéből. Nem veszed észre, hogy a pénzed érdekli?

F.

2019. nov. 15. 18:03
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
Neked az a szeretet jele, hogy hazudsz neki?
2019. nov. 15. 18:10
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha előbb mondod el te a feleségednek mi történt, úgy nagyobb esélyét látom annak, hogy elhiszi hogy szereted.
2019. nov. 15. 18:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!