Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam-e frigid feleségemne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam-e frigid feleségemnek, hogy mással szeretnék szeretkezni?

Figyelt kérdés
Teljesen magam alatt vagyok, mivel évek óta alig szexelünk a nejemmel, mivel őt nem érdekli a dolog. Régóta azon agyalok, hogy keresek egy szeretőt, akivel bepótolnám az elmaradást. Egyszer megpendítettem már neki, hogy akkor mással csinálom, ha már vele nem lehet, akkor azt válaszolta, hogy őt ez se érdekli, csak ne tudja meg senki. Akkor ezt még csak elméletileg kérdeztem, de most tényleg a tettek mezejére léptem, és regisztráltam magam egy alkalmi társkereső oldalon. Tanácstalan vagyok, hogy elmondjak-e a nejemnek, hogy mit tervezek. 44/F
2018. okt. 6. 15:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
Nem nézek most utána, de biztos, hogy férfi orvos(?) írta le a női frigiditás jelenségét, ami elég vicces tekintve némelyek "igyekezetét" a dunyha alatt.
2018. okt. 6. 15:16
 2/26 anonim ***** válasza:
21%
En nem mondanam el. Ha esetleg megis kiderul, szerintem nagy balhet nem fog rendezni, mivel vegulis megengedte.
2018. okt. 6. 15:20
 3/26 anonim ***** válasza:
68%
:D Ez a nő nem szeret téged. Nem frigid,csak pont leszr. Okolása helyett önvizsgálatot tartanék, mikor lettem egy nulla férfiként otthon.
2018. okt. 6. 15:23
 4/26 anonim ***** válasza:
56%
Hagyjad már,ez mekkora kamu.. évek óta nincs semmi,és csak most jutott eszedbe ? Brr......
2018. okt. 6. 15:26
 5/26 anonim ***** válasza:
81%
Nincs frigid nő, csak nem megfelelő partnerrel van. Ne mondd el amúgy, minek. Lehet, hogy neki is van valakije, csak te se tudsz róla. Ha nem akartok válni, akkor intézzétek diszkréten.
2018. okt. 6. 15:39
 6/26 anonim ***** válasza:
58%

Nem értek egyet veled kedves Czizike8, az igaz, hogy leszarja, de ezek csapnak a legnagyobb patáliát, ha kiderül. Az ő tulajdonuk szent és sérthetetlen.

"csak ne tudja meg senki" - szaván fognám, még ő sem. Keress titokban, mert úgy látom a válás még mindig nem opció nálad.

Mondjuk én elmondanám halál komolyan egy nyugodtabb pillanatban. Onnantól tudni fogod merre indulj.

2018. okt. 6. 15:41
 7/26 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat Csizi8, picit átneveztelek, elnézést. :)
2018. okt. 6. 15:43
 8/26 anonim ***** válasza:
55%
Vicces hogy a férfiak ezt képzelik,hogy ha a barátnőjük/feleségük nem akar szexelni velük,akkor egyből frigidek,csak veled nem akarja :D Alkalmi szexre nem sok esélyed van neten a 44 éveddel,minden nő-kortól függetlenül- 20-as,30-as pasikkal akar dugni.
2018. okt. 6. 16:59
 9/26 anonim ***** válasza:
62%
Én leülnék és elmondanám a páromnak hogy ez van. Ha nem érdekli miért ne mondhatnád el ha hisztizik még mindig csinálhatod titokban. De nem jobb megbeszélten bűntudat meg lebukástól való rettegés nélkül az élet?
2018. okt. 6. 17:30
 10/26 anonim ***** válasza:
54%
Kedves 8-as. A válaszod első mondatával egyetértek. :) Báár, kifelejtetted az aszexuális ill. a nagyon keveset igénylő "partnereket". Nem tudni, melyik az illető hölgy. De! Ne írd le a 40-es férfiakat, van igény rájuk, akár a fiatalabb 20-30 éves korosztály (inkább 30), akár az egyidős ill. idősebb hölgy korosztály részéről.
2018. okt. 6. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!