Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam-e frigid feleségemnek, hogy mással szeretnék szeretkezni?
Miért mondanád el? Hiszen kijelentette, hogy őt nem érdekli. Akkor minek? Ezzel nem fogod tudni úgyse rákényszeríteni, hogy újra szexeljen veled, csak még jobban elmérgesedne az ügy.
Majd szép csendben eljársz, hogy kielégítsd legalapvetőbb férfiúi igényeidet, amit ő semmibe vesz, ő pedig örülhet, mert nem fogod piszkálni folyton ezzel a szex üggyel, amit a háta közepére kíván - ahogyan az lenni szokott a 40+ fölötti frigid feleségeknél, akikből valószínűleg jóval több van, mint azt gondolnánk.
Kedves Kérdező!
Most biztos vagyok benne,hogy piros kezet fogok kapni a válaszomra😊
1 hónapja vagyok egy 37éves családapa szeretője.Mivel régebb óta ismerem,tudom a családi hátterét,ismerem a feleség hozzáállását is:Én azt látom,hogy hiába a házasság szent köteléke,pusztán azért vannak még együtt,mert így anyagilag és egzisztenciálisan könnyebb.Én az a szerető vagyok,aki nem akar 2.feleség lenni...semmilyen szinten sem ítélem el egyik felet sem,sőt...
A férj szereti a párját(saját bevallása szerint)...a feleség viszont a fejéhez vágta,hogy már nem érez semmit sem iránta.
Állandóan veszekednek,hetek vannak amikor jobb a dolog,de alapjában véve Ők már rég nem egy pár😑
A férj titokban jár hozzám....nem is lenne értelme ezt elmondani otthon az asszonynak és nem azért,mert fájna neki,ha megtudná,hogy csalja a férje,hanem mert hosszú évek óta semmit nem tudnak megbeszélni/nem változtatna semmin...
(14 éves házasság)
Egy 33éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!