Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam-e frigid feleségemne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam-e frigid feleségemnek, hogy mással szeretnék szeretkezni?

Figyelt kérdés
Teljesen magam alatt vagyok, mivel évek óta alig szexelünk a nejemmel, mivel őt nem érdekli a dolog. Régóta azon agyalok, hogy keresek egy szeretőt, akivel bepótolnám az elmaradást. Egyszer megpendítettem már neki, hogy akkor mással csinálom, ha már vele nem lehet, akkor azt válaszolta, hogy őt ez se érdekli, csak ne tudja meg senki. Akkor ezt még csak elméletileg kérdeztem, de most tényleg a tettek mezejére léptem, és regisztráltam magam egy alkalmi társkereső oldalon. Tanácstalan vagyok, hogy elmondjak-e a nejemnek, hogy mit tervezek. 44/F
2018. okt. 6. 15:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
vagy boldogtalanság...
2018. okt. 7. 00:27
 22/26 anonim ***** válasza:
69%

Miért mondanád el? Hiszen kijelentette, hogy őt nem érdekli. Akkor minek? Ezzel nem fogod tudni úgyse rákényszeríteni, hogy újra szexeljen veled, csak még jobban elmérgesedne az ügy.

Majd szép csendben eljársz, hogy kielégítsd legalapvetőbb férfiúi igényeidet, amit ő semmibe vesz, ő pedig örülhet, mert nem fogod piszkálni folyton ezzel a szex üggyel, amit a háta közepére kíván - ahogyan az lenni szokott a 40+ fölötti frigid feleségeknél, akikből valószínűleg jóval több van, mint azt gondolnánk.

2018. okt. 7. 10:37
 23/26 KaRonyka ***** válasza:
81%

Kedves Kérdező!

Most biztos vagyok benne,hogy piros kezet fogok kapni a válaszomra😊

1 hónapja vagyok egy 37éves családapa szeretője.Mivel régebb óta ismerem,tudom a családi hátterét,ismerem a feleség hozzáállását is:Én azt látom,hogy hiába a házasság szent köteléke,pusztán azért vannak még együtt,mert így anyagilag és egzisztenciálisan könnyebb.Én az a szerető vagyok,aki nem akar 2.feleség lenni...semmilyen szinten sem ítélem el egyik felet sem,sőt...

A férj szereti a párját(saját bevallása szerint)...a feleség viszont a fejéhez vágta,hogy már nem érez semmit sem iránta.

Állandóan veszekednek,hetek vannak amikor jobb a dolog,de alapjában véve Ők már rég nem egy pár😑

A férj titokban jár hozzám....nem is lenne értelme ezt elmondani otthon az asszonynak és nem azért,mert fájna neki,ha megtudná,hogy csalja a férje,hanem mert hosszú évek óta semmit nem tudnak megbeszélni/nem változtatna semmin...

(14 éves házasság)

Egy 33éves nő

2018. okt. 7. 11:15
 24/26 anonim ***** válasza:
Én miért nem találok ilyen férfit?!
2018. okt. 7. 21:55
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem tisztább, értelmesebb dolog megbeszélni, hogy nyitott kapcsolatban éljetek, ha azt mondta, nem zavarná, ha másokkal is lefeküdnél? Elkerülhetnétek egy csomó konfliktust, kellemetlen helyzetet, amikor esetleg mástól kell megtudja, hogy megcsaltad, és lehet, hogy egyébként nem zavarná, de a helyzet váratlansága miatt nyílt megalázásnak érezné, vagy úgy vélné, hogy nem voltál vele egyenes, ha már megadta neked ezt a lehetőséget. Neked is ideálisabb lenne, ha nem kellene kitalálni mindenfélét, hogy hová tűnsz, amikor az egyik alkalmi szeretőddel találkozol, hanem csak közölnéd, hogy ma este mással leszel, ne várjon, ne idegeskedjen, hogy hová tűntél.
2018. okt. 9. 21:50
 26/26 anonim ***** válasza:
nálunk sem volt szex. sőt én már nem is szerettem. véletlenűl találkoztam valakivel és összejöttünk.. válunk! de azt bizton állítom, hogy milliószor jobban érzem magam. visszatért az életerőm és boldog vagyok! egy percet se várj. lépj! és utána mond el a feleségednek.. durva lesz, de megéri..
2018. okt. 12. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!