Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam-e frigid feleségemnek, hogy mással szeretnék
szeretkezni?
Figyelt kérdés
Teljesen magam alatt vagyok, mivel évek óta alig szexelünk a nejemmel, mivel őt nem érdekli a dolog. Régóta azon agyalok, hogy keresek egy szeretőt, akivel bepótolnám az elmaradást. Egyszer megpendítettem már neki, hogy akkor mással csinálom, ha már vele nem lehet, akkor azt válaszolta, hogy őt ez se érdekli, csak ne tudja meg senki. Akkor ezt még csak elméletileg kérdeztem, de most tényleg a tettek mezejére léptem, és regisztráltam magam egy alkalmi társkereső oldalon. Tanácstalan vagyok, hogy elmondjak-e a nejemnek, hogy mit tervezek. 44/F
Szerintem ne mondd el, csak tartsd titokban és kész.
Nekem is van egy ilyen kollégám, aki próbálkozik úton útfélen minden szerencsétlen nőnél, hátha szexhez jut, mert asszony nem kíváncsi rá. Más kérdés, hogy megtaláltam a nőt tinderen, és meg is dugtam, mert poénnak tűnt. Szóval gondolom a te feleséged is kormolja valaki, úgyhogy csinálj amit akarsz.
2018. okt. 6. 17:50
12/26 anonim válasza:
Csak az intimitás hiányzik a kapcsolatotokból?
2018. okt. 6. 17:50
13/26 anonim válasza:
Kedves Àgnyeszka,közelebb àllok màr a 40-hez,mint a 30-hoz,és 0 igényem van a 40-es férfiakra,(sőt,már a 30-asok sem igen i zgatnak)csak itt a gyakorin favorizàljàk őket.Ha szexelni akarok,keresek egy szexi 25-28 évest,ők még jóképűek,szép a testük,viccesek és már tudják mi kell egy nőnek az ágyban :) #8-as vagyok
2018. okt. 6. 18:25
14/26 anonim válasza:
Kedves 13-as. Háát, irigykedve olvasom soraid.... te tudsz élni. :) Jó olvasni, tudni ilyen példát is. Csak tudod, testileg vkinek összeforr a lelki igénye a testivel... Szóval, összeforrhatok testileg egy 20-on évessel, de hol marad a lélek... Te teljesen kizárod a lelki egyesülést.
2018. okt. 6. 18:51
15/26 anonim válasza:
Elég baj ha a nejed igy áll hozzá.Tedd meg,de azért vigyázz kivel teszed.Utolsó válaszoló: nekem volt 30-49 évesig pasim .Nem kor függvénye milyenek az ágyban!A vágyainkat meg kell élni szerintem.
2018. okt. 6. 18:53
16/26 A kérdező kommentje:
Nemcsak az intimtás hiányzik az életünkből. Őt mostanában semmi nem hozza lázba, állandóan fáradt, semmihez nincs kedve.
2018. okt. 6. 19:04
17/26 anonim válasza:
Hát 13-as, nem tudom. Én nem túl lelkesen szexelnék olyannal, akit 15 éves koromban még pelenkázott az anyukája. Én jelenleg egy 48 éves férfivel szeretnék mindennél jobban lefeküdni a világon, mert életemben soha ilyen vonzó férfit nem láttam, übereli az összes pasit, aki megfordult a közelemben. Tény, írt itt nekem gyakorin olyan 30-as, hogy amikor megláttam a fényképét, kicsit felülírtam magamban ezt a pelenkázós gátlásomat, de az igazi férfi ez a 48 éves a szememben. Hogy lefekszem-e vele, ez jelenleg csak a döntésemen múlik. Nem tudom, de mindennél jobban szeretném.
Nyilván nem minden 48 éves mozgat így meg, és nem is minden 30-as olyan, hogy felülírjon bennem bármit is. De az alapbeállítottságom is az, hogy szeretek felnézni a férfire, és számomra az idősebb vagy max. velem egyidős az, aki férfi, a többi csak kisfiú.
40 N
2018. okt. 6. 19:16
18/26 anonim válasza:
Én azért meghallgatnám szívesen a feleséged véleményét is a dologról! A szexualitás egyébként az egyik legősibb ösztöne az embernek, szóval ha igaz az állítás, amit írsz akkor nem vele van a gond, hanem veled. Valószínűleg nem tudod kielegiteni vagy nem érzi kellően vonzónak magát melletted! Szoktad neki mondani, hogy szexi, kívánatos és vonzó? Mert ha nem, akkor balfütyi vagy, egy hétköznapi ostoba, aki azt hiszi magáról, hogy lepedő akrobata, de a valóságban nem képes elcsábítani még a saját feleségét sem. Amúgy szereted őt? Vagy szeretitek egymást? Mert egy szeretetből és szerelemből együtt lévő pár esetében fel sem kellene hogy merüljön a megcsalás, mint megoldás...
2018. okt. 6. 19:35
19/26 anonim válasza:
Én nem mondanám el.Csak hergelné.
2018. okt. 6. 22:48
20/26 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne a feleségednek kivizsgáltatnia magát, ha a csökkent libidó mellé állandó fáradtság, levertség is társul. Lehetséges, hogy valamilyen egészségügyi problémája van, például pajzsmirigy alulműködés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!