Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha kitálal a feleségemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kitálal a feleségemnek belehalok?

Figyelt kérdés
A volt szeretőm ki akar tálalni a feleségemnek. Belefogok halni, mindennél jobban szeretem a feleségem. Egyetlen csók volt részeg voltam. Aztán hónapokig beszélgettünk, de csak beszélgettünk, más nem történt. Nagyon bánom az egészet. Volt már valaki ilyen helyzetben ?
2019. nov. 15. 17:35
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
63%
Ez van, ezt már elcseszted. Remélem elválik tőled a feleséged, ha annyira szeretnéd, akkor nem árultad volna így el. Szopacs, nem tudlak sajnálni.
2019. nov. 15. 17:37
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
Na de miről tudtatok beszélgetni hónapokig, amiért kinyírna az asszony?
2019. nov. 15. 17:37
 3/53 anonim ***** válasza:
38%
Találj ki mielőtt ő teszi meg! A csókot letagadhatod nyugodtan. Mondd neki azt hogy elkezdtél dumálni egy nővel aki úgy néz ki hogy nem százas és most zsarol téged, mivel valószínűleg beléd szeretett. Nem tudja bizonyítani a csókot, az ő szava a tiéddel szemben. A beszélgetseket tudja, de azt simán ki leht magyarázni. Nem akartál tőle semmit csak jól esett hogy van egy nő akivel beszélgethetsz, nem merted elmondani a feleségednek mert nem akartál veszekdést bla-bla ez még simán menthető
2019. nov. 15. 17:38
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
Egy csók és beszélgetés után nem hívjuk a másikat szeretőnek!
2019. nov. 15. 17:38
 5/53 anonim ***** válasza:
94%
4-esnek igaza van, az nem szerető, valami itt nem klappol kérdező.
2019. nov. 15. 17:40
 6/53 anonim ***** válasza:
89%
Ha semmi nem történt,akkor nem volt a szeretőd.Szólsz az asszonynak hogy egy nő nyomul rád és megpróbál zsarolni.Lehet hogy majd ő megbeszéli vele.
2019. nov. 15. 17:41
 7/53 A kérdező kommentje:
Bizonyítékai vannak. Sajnos a beszélgetéseket nem tudom majd kimagyarázni...sokat beszélgettünk a csókról, hogy milyen jó volt. Illetve az érzelmeinkről. Hogy lehettem ekkora barom, hogy nem számoltam vele, hogy nem törli ki. Ha a feleségem elolvassa azokat az üzeneteket okádni fog tőlem. Én is magamtól. Hogy tagadjam le ami fekete fehéren levan írva?
2019. nov. 15. 17:49
 8/53 anonim ***** válasza:
48%
Milyen szeretőd? Csak csók volt
2019. nov. 15. 17:50
 9/53 anonim ***** válasza:
100%
Aha és miközben szerelmes üzeneteket váltottál hónapokon keresztül a másik nővel, hogyhogy nem jutott eszedbe az a marha nagy szerelmed a feleséged felé?
2019. nov. 15. 17:52
 10/53 A kérdező kommentje:
Jó, akkor nem szerető tök mindegy hogy nevezem de tönkre fog hamarosan tenni. Lelkitársamnak hittem!
2019. nov. 15. 17:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!