Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szemétség kitálalnia a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség kitálalnia a feleségnek, ha csak majdnem történt megcsalás?

Figyelt kérdés
Persze nem a férjen múlt, a nő nem ment bele végül a viszonyba. Viszont kézzel fogható bizonyítékai vannak, hogy a férj csalni akart.
2019. okt. 28. 12:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
90%

Én tudni akarnám, ha párom ilyesmit csinált a hátam mögött, teljesen mindegy, hogy a nő mennyire ment bele, vagy sem.

A kapcsolat jó esetben bizalomra épül. Ha ezzel visszaél a másik, akkor joga van eldönteni az embernek, hogy megbocsát, vagy kipenderíti a francba.

2019. okt. 28. 16:47
 32/35 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem mond el, forditot esetben te is orulnel ha tudnad kivel alltal le. Mellesleg nem ertem a teged leocsarolokat, te nem tettel semmit, a szerelmet nem te valasztod az jon magatol, de nem tettel semmit igy nem lehhet buntudatod, es szerintem mond el, enis tudni akarnam ha ilyen ferfi lenne mellettem
2019. okt. 28. 16:51
 33/35 A kérdező kommentje:
Buta, kicsinyes tyúk :) köszönöm. De nem érzem magam annak. És az sem igaz, hogy senkinek nem kellenék, szóval felesleges ilyenekkel bántanod, nem ismered az életem. Én miben vagyok hibás? Hogy elhittem, hogy szeret engem. Igen talán nsivnak naiv vagyok. De sosem hagyta a lelki ismeretem ,hogy bármibe belemenjek vele, pedig alkalmam lett volna. Célom volt-e hogy elhagyja a feleségét? Ez sem volt célom. Egyszerűen olyan dolgokat mondott, hogy beleszerettem igen mert talán épp hogy 20 vagyok, tapasztalatlan is talán. Nem vettem észre ,az intő jeleket és azt sem hogy beleszeretek. Ő viszont állandóan keresett, állandóan velem akart lenni, és állítása szerint szeretett. Persze tudtam végig, ha így lenne akkor velem lenne. És egyszerűen úgy érzem hogy addig nem tudok lehiggadni amíg a felesége, aki semmit sem sejt ebből nem tudja meg hogy milyen emberrel él. De persze lehet most a harag beszél belőlem, teljesen össze vagyok zavarodva. Valószínűleg egyébként soha nem fogom elárulni, magamat ismerve. Csak rágódom rajta ezért írtam ki a kérdést. A választ mindenkinek köszönöm.
2019. okt. 28. 17:08
 34/35 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem az a buta és kicsinyes, aki szerint a feleség büntetése, ha szólnak neki. Mondjátok, ti mit szólnátok, ha a párotok össze-vissza csapná a szelet másoknak, vagy épp csalna? Azon pörögnétek, hogy miért a 3. fél mondta el? Hol lényeges ez? Még ha hibás ő is, akkor is az a szerencsétlen barátnő/feleség van átverve és megalázva a háta mögött. Teljesen lényegtelen, hogy ki mennyire álszent, ha szól, a lényeg, hogy annak a nőnek legyen lehetősége lépni, feldolgozni, normális párt keresni magának. Ha pedig nem teszi, akkor legalább a lehetősége legyen meg arra, hogy egy ilyen fontos információ alapján dönthessen a kedves párjáról és a kapcsolatról.

Soha nem voltam szerető, nem játszadoztam foglalt, házas férfiakkal, de mindig amellett vagyok, hogy akkor is tálaljon ki a 3. fél, ha erkölcstelen, és akár tényleg szerető is volt, mert az a prioritás, hogy az átejtett fél tudjon róla és kész.

A 21-es voltam.

2019. okt. 28. 17:24
 35/35 anonim ***** válasza:
78%

Én nem tenném, mint ahogy nem is tettem.

Szerettem, pedig nem érdemelte meg. Ezért megértelek téged. Annyit mondok neked :a harag rossz tanácsadó!

2019. okt. 28. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!