Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szemétség kitálalnia a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség kitálalnia a feleségnek, ha csak majdnem történt megcsalás?

Figyelt kérdés
Persze nem a férjen múlt, a nő nem ment bele végül a viszonyba. Viszont kézzel fogható bizonyítékai vannak, hogy a férj csalni akart.
2019. okt. 28. 12:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%

Voltam hasonló helyzetben, csak én nem éreztem semmit a férfi iránt, ennyi a különbség. Szemérmetlenül próbálkozott, nyomult hosszú ideig egy nős férfi, egy csapatépítőn beivott, félrehívott és már a lábam között nyúlkált akaratom ellenére és szexért könyörgött. Otthon pedig kisgyerekekkel együtt várta az asszony.

Én úgy kitálaltam, mint a pinty. Nem én tettem tönkre a feleséget (bár remélem, hogy leginkább senki nem tete tönkre, hanem összeszedte azóta magát), hanem a férje, aki pontosan tudta, hogy mit kockáztat, amikor kolonc módra nyomul és könyörgött más nőnél. Ő volt az, akinek felesége és két kisgyereke volt, és ennek ellenére kezdeményezett. Én színtisztán a másik nő érdekében tettem, én is ezerszer meghálálnám, ha felnyitná valaki az én szemem hasonló esetben.

Ha előáll ilyesmi helyzet, újra és újra megtenném, mert szerintem ez a helyes út erkölcsileg.

2019. okt. 28. 14:22
 22/35 anonim ***** válasza:
37%

#21 Mindenhez 2 ember kell. Te azonnal rövidre zártad a dolgot, ami korrekt húzás a részedről.

A Kérdező viszont gyanítom, hogy nem rázta le azonnal a hapsit, mert volt ideje beleszeretni. Ehhez pedig idő kell. Randik, találkozók, stb... Így pedig fölösleges az erkölcsi bajnokot játszania, mert ugyanúgy féreg ő is, mint a férj.

2019. okt. 28. 14:30
 23/35 A kérdező kommentje:
Nem voltak randik...
2019. okt. 28. 14:32
 24/35 A kérdező kommentje:
Egy egyetemre járunk.
2019. okt. 28. 14:32
 25/35 anonim ***** válasza:
80%

Akkor írd le a sztorit normálisan, ne csak csepegtetve írkálj 1-2 dolgot!

Írd le, mi volt köztetek, mivel használt ki, mivel hitegetett, amiért beleszerettél, stb...

Ha ezeket elhallgatod, senki sem fog tudni érdemi választ adni.

2019. okt. 28. 14:37
 26/35 anonim ***** válasza:
24%
A házasság is jó, ha a bizalomra épül, a szeretői viszonhoz pedig elengedhetetlen. Attól, hogy valaki unja a házastársát, még nem kell minden hülyével összefeküdni, mert hamar ilyen helyzetben találhatja magát az ember.
2019. okt. 28. 14:57
 27/35 anonim ***** válasza:
58%

Hát ezt a sok sületlenségeg amit összehordott a kérdező, hogy miért is akar kitálalni. Valami oka van, valami nem úgy alakult ahogy szerette volna. Szerintem abban bízott, hogy a pasi elhagyja a feleséget még a viszony elkezdése előtt.

Abban a pillanatban ahogy kikezdett veled és kitálaltál volna, sokkal érthetőbb lenne, de így csak üres kifogások.

Ennél már csak az a jobb amikor az exem exszeretője rámírt, hogy az exemnek nárcisztikus személyisegzavara van és nem szeret senkit és "csak" segíteni akart rajtam, és segíteni akart a következő nőn akit az exem talált volna utána és ezt másfél évig halogatta. De ameddig az ingyen albérletben lakott és minden fizetve volt, ajándékokat kapott, a pénzünkön utaztatta magát addig nem jutott eszébe segíteni nekem. Basszus milyen rendes nők vannak a világon, szeretők lesznek, és akkora jószándék van bennük, hogy muszálj kitálaljanak.

2019. okt. 28. 15:04
 28/35 anonim ***** válasza:
15%
Belehabarodtál, azaz benned sincs gerinc. Nincs jogod árulkodni.
2019. okt. 28. 15:55
 29/35 anonim ***** válasza:
85%
Sok mindentől függ, sajnos nem tudom teljes egészében a történetedet. Hitegetett?Hazudott? Mi miatt vagy ennyire mérges rá?
2019. okt. 28. 16:40
 30/35 anonim ***** válasza:
60%

#29 Nem is fog leírni semmit arról, hogy ő miben hibás. :) Szerinte a pasi a szemét, mert a Kérdező beleszeretett, és a feleségnek jár a bosszú, mert a Kérdező beleszeretett egy nős férfiba. :)

Buta, kicsinyes tyúk. Nem is csoda, hogy a kutyának se kell.

2019. okt. 28. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!