Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vár attól a szerető, ha borít a férjnek/feleségnek?
Ez a klasszikus dögöljön meg a szomszéd tehene is elv alapján működik. Nincs más célja, mint becopatni, és elérni, hogy balhé legyen. Legalább a házastárs is tisztán lát végre.
Egyben tévedsz: Ha első eset, akkor nagy eséllyel válás lesz belőle. A megcsalás a leggyakoribb válóok, 10-ből 7. (Nem tudom hol olvastam pont a héten.) Minden más (elhidegülés, alkoholizmus, agresszió, anyagi ellentét, stb) csak 30%.
Akkor nem szokott belőle válás lenni, ha a félrelépő sportot űz ebből, a másik pedig valamilyen érdekből (Pl. anyagi) nem tud kilépni. Akkor lesz belőle sírás, fogadkozás, tönkrement családi élet, és gyülölködve együttélés "A gyerek miatt".
De ezt a kockázatot, hogy le fog bukni, mindig vállalja, aki félrelép. Olyan szeretőt is ő választott, aki bilit borít, ő hitegeti válással, közös jövővel, szerelemmel. Ha egyenesen megmondja az elején, hogy eszébe sincs válni, csak egészségügyi dugást akar ingyen, önkéntes alapon, akkor elkerülte volna a szerető hisztijét is.
Szerintem szerelemféltés, bosszú csak. Ha nem kellettem, egyedül hagytál, akkor legyél te is egyedül, érezd te is nyomorultul magad, veszíts el te is valamit, és ne osonj vissza a biztos kis családi fészkedbe, ahol szeretnek, miközben én egyedül szenvedek kidobva.
Vagy elegük lesz abból, hogy az illető mindig halogatja a válást, mindig csak ígérget, de nem tesz semmit. Ezért kicsit "besegítenek" a lebukásba, hogy ha kidobják otthonról, akkor talán a magány miatt náluk keres majd menedéket, vagy nem tudom.
Valami ilyesmire tippelek, de ez csak tipp, mert tőlem távol áll ez a gondolkozás.
Jó esetben nem hülye és nem vár semmit, csak revansot vesz.
Itt nem a szerető a fő bűnös, azt azért ugye tudod?
Ki milyen virágot szakít, azt szagolja. Ahogyan azt az előttem szólók is írták.
Én férfiként úgy látom hogy ha az ember őszinte az baj!!
Én eddig mindig elmondtam hogy szeretőt keresek. Van család gyerek.
De ezt meghallotta a leendő szerető és már nem is voltam jó.
Vagyis ha nem árulom el akkor már rég lenne valakim.
Mondjuk azt se hiszem el hogy ahogy nálunk nincs szex nincs olyan házas nő akinél szintén nincs és pont össze illenek.
#7:
Na pont ebből lesz a bosszúhadjárat: hazudozol mindkettőnek. El fogsz válni, xar a házasságod, csak őt szereted, ha rajtad múlik, együtt lennétek, de... Aztán a szerető rájön, hogy átkúrtad, vele is tönkremegy a kapcsolat, pont ahogy a feleségeddel, és lehet vigyorogni, hogy két gyülölködő nő tesz meg mindent, hogy kicsináljon.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!