Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vár attól a szerető, ha borít a férjnek/feleségnek?
Nalunk( tudomasom szerint) elso megcsalas volt.
Nem valtunk el vegul,pedig a volt szereto azt remelte.
Az en elso reakciom is az volt.Vegul kulonmentunk,de ujrakezdtuk.
A volt szereto kuldott egy emailt az elettarsa cimerol,azt gondolta,lebuktatja a ferjem,es az o karjai a fut.De nem ugy tortent...
Hiaba armanykodott utana,nem mentunk szet,pedig mar mar el.ebeteg modon fogott bosszuhadjaratba...
Még nem olvastam a válaszokat, nem tudom, milyen irányba ment a beszélgetés.
Én "szerető" voltam, bár utálom ezt a szót, mert ha tudtam volna, hogy van más is, és ennek tudatában dönthettem volna, hogy akarom-e a kapcsolatot, akkor már a legelejétől undorodtam volna a volt "páromtól". Utazós munkája van, heti -3-4 éjszakát így is együtt töltöttünk, egész nap üzeneteket küldött, fel sem merült bennem, hogy felesége és gyereke van, ő pedig állítólag velem tervezte a jövőjét. Több, mint egy éves kapcsolatról beszélünk, közös nyaralásokkal, közös barátokkal, közös kutyával.
Amikor lebukott és kiderült, hogy megcsal, az borzalmas érzés volt. Amikor ezután kiderült, hogy mást csal meg velem, azt leírni sem tudom. Azóta sem értem, hogy csinálta, vagy mikor volt velük(a nő sem értette, hogy hogy volt ideje rám).
A kérdésre a válasz:
Amint kiderült, hogy kettőnknek hazudik, úgy éreztem, hogy a másik nőnek is joga van tudni, hogy dönteni tudjon, hogyan tovább. Beszéltem vele, borzalmas volt, de megérte, mert így mindketten otthagytuk. Ha akkor nem keresem meg, lehet, hogy a mai napig naponta hazudna neki arról, hogy hol járt
"Én férfiként úgy látom hogy ha az ember őszinte az baj!!
Én eddig mindig elmondtam hogy szeretőt keresek. Van család gyerek.
De ezt meghallotta a leendő szerető és már nem is voltam jó."
Nem arról van szó, hogy baj, ha őszinte vagy, csak nem mindenki vágyik szeretői szerepre, és ezért nem voltál jó azoknak, akikkel próbálkoztál.
Akkor miert akkor borit a szereto ha vege a bulinak ?
Egyszercsak felebred benne a lelkiismeret az erkolcs?
Akkor kellett volna boritani mielott leveszi eloszor a bugyit
Normalis lelku es erkolcsu no soha nem lesz szereto annal tobbre tartja magat.
Serult onbizalomhianyos nok akik beerik masodik helyel ocska szeretokent
Te azért eléggé belecsavarodtál ebbe a megcsalós témába. Megcsaltak, mi? Én inkább a saját lelkemmel foglalkoznék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!