Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség kitálalnia a feleségnek, ha csak majdnem történt megcsalás?
De miért jó ez a nőnek hogy kitálal a feleségnek. Hiszen ő nem ment bele a viszonyba, s nem a férfi hagyta ott, mégis bosszút áll. Miért?
Tehát akkor ezek szerint ez volt az eredeti terve?
6.ra.
A nő fogja be!
És fordított esetben a férfi sem szólhat a nő férjének!
Ez alap, csak intelligencia kell hozzá, ami sok nőnek nincs.
Volt ilyenben részem, engem környékezett meg egy foglalt férfi. Egy kicsit belementem a játékba, összeszedtem a megfelelő bizonyítékokat és elküldtem e-mailben a barátnőjének azzal, hogy ha egy kis tartás van benned, akkor még ma összepakolsz neki és kivágod ezt a férget az életedből. Nem tudom, mi lett belőle, ahogy néztem, már lekerültek a közösségi oldalról a közös képek.
Én nem támogatok senkit abban, hogy egy utolsó rohadt állat legyen. Fordítva azt hiszem, én is örülnék neki, ha valaki szólna, mikor én nem veszek észre valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!