Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szemétség kitálalnia a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség kitálalnia a feleségnek, ha csak majdnem történt megcsalás?

Figyelt kérdés
Persze nem a férjen múlt, a nő nem ment bele végül a viszonyba. Viszont kézzel fogható bizonyítékai vannak, hogy a férj csalni akart.
2019. okt. 28. 12:59
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
35%

De miért jó ez a nőnek hogy kitálal a feleségnek. Hiszen ő nem ment bele a viszonyba, s nem a férfi hagyta ott, mégis bosszút áll. Miért?

Tehát akkor ezek szerint ez volt az eredeti terve?

2019. okt. 28. 13:01
 2/35 A kérdező kommentje:
Mert a férfi mindezek ellenére magába bolondította a nőt, a nő hiába akart kiszállni ebből. Persze a nő aztán végül nem lett másodhegedűs, megszakította az összes kapcsolatot. A férfinak miért volt jó fájdalmat okozni egy másik embernek, illetve megkockáztatni, hogy a feleségnek is fájdalmat okoz ?
2019. okt. 28. 13:03
 3/35 anonim ***** válasza:
31%
Igen. Ugyan olyan jellemtelen féreg mint a pasi, aki félre akart kufircolni. Bár ez "bosszú" sokkal inkább azt mutatja, hogy a nőt sérti valamiért a viszony hiánya.
2019. okt. 28. 13:05
 4/35 anonim ***** válasza:
70%
#2 Ja, hogy szerelmes vagy és bosszút akarsz állni? Gratulálok. Köpj fel és állj alá.
2019. okt. 28. 13:06
 5/35 anonim ***** válasza:
43%
Tipikus undorító női kérdés.
2019. okt. 28. 13:13
 6/35 A kérdező kommentje:
A férj miért nem hibás? Miért a nő hibás akkor is, ha ő nem ment bele a viszonyba ? Még ilyenkor is a nő undorító, és a feleségnek nincs joga tudni kivel van ?
2019. okt. 28. 13:14
 7/35 anonim ***** válasza:
22%

6.ra.

A nő fogja be!

És fordított esetben a férfi sem szólhat a nő férjének!

Ez alap, csak intelligencia kell hozzá, ami sok nőnek nincs.

2019. okt. 28. 13:17
 8/35 anonim ***** válasza:
78%
#6 A nő nem undorító, csak kétségbe esett és az az undorító, amit tenni készül. Egy kérdés: végig abban a hitben volt a nő, hogy egy egyedülálló férfi szédíti? Vagy kezdettől tudta, hogy házas emberrel flörtöl? Mert utóbbi esetben jobb ha csendben marad és mélyen elszégyenli magát.
2019. okt. 28. 13:20
 9/35 anonim ***** válasza:
74%
Csak azt az egyet mondd meg, hogy miért akarsz bekavarni a feleségnek?! Ártott ő neked?
2019. okt. 28. 13:21
 10/35 anonim ***** válasza:
80%

Volt ilyenben részem, engem környékezett meg egy foglalt férfi. Egy kicsit belementem a játékba, összeszedtem a megfelelő bizonyítékokat és elküldtem e-mailben a barátnőjének azzal, hogy ha egy kis tartás van benned, akkor még ma összepakolsz neki és kivágod ezt a férget az életedből. Nem tudom, mi lett belőle, ahogy néztem, már lekerültek a közösségi oldalról a közös képek.

Én nem támogatok senkit abban, hogy egy utolsó rohadt állat legyen. Fordítva azt hiszem, én is örülnék neki, ha valaki szólna, mikor én nem veszek észre valamit.

2019. okt. 28. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!