Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők miért nem megértőbbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem megértőbbek kicsit?

Figyelt kérdés

Több évnyi párkapcsolat, házasság után igenis szüksége van a férfiaknak változatosságra. Nagyon sok házas férfi jár titokban prostituálthoz, ahol kicsit kikapcsolódhat, és valóra válthatja azokat az álmait is, amiket a felesége nem tesz meg neki. Sokan próbálnak megtenni a megcsalás ellen, laikusok és szakemberek egyaránt, de nincs eredmény.

Egy kicsit legyenek már megértőbbek a nők. A prostival való szex csak szex, nincs benne érzelem. Attól még a férfi szíve a feleségéért dobog...

2019. okt. 11. 09:11
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem megértőbb nőt nem találsz. Prostit akarsz dugni? Rendben. Áldásom rád. De maradj is ott, vagy felőlem mehetsz a vakondokhoz is. Tiszta szívből leszrom.Látod mennyire megértelek?

Te is legyél megértőbb, ha idegen pináktól váladékos fszodhoz már nincs gusztusom. Neked menni fog?

2019. okt. 11. 10:31
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érdekes, hogy pont arra nem reagálsz semmit, amit majdnem minden válaszoló felvet. Miért nem árulod el nekünk, hogy mit gondolsz arról, ha feleség ugyanerre a "változatosságra" vágyik?
2019. okt. 11. 10:37
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen megosztom veled, hogy mit gondolok erről a dologról. Viszonylag friss, pár hetes beszélgetés témája volt ez nálunk. 20 éves házasságról beszélünk. A férjem felvetette a harmadik lehetőségét. Ő nem megcsalni akart. Sokat beszéltünk róla, nekem ez nem fér bele. Az sem, hogy én legyek együtt mással. Azt ajánlottam fel neki, hogy ha nem érzi magát teljesnek a kapcsolatunkban, akkor kiléphet a házasságból, nem fogok az útjában állni, mert jobban szeretem annál, higy korlátozzam és magamhoz kössem. Annyira nem volt neki fontos a kíváncsisága.

Van, akinek belefér az értékrendjébe a félrelépés és valakinek nem. Ha nem fér bele, akkor nem kényszerítheted rá a te szabadosabb értékrendedet a párodra.

Ne csalj. Ülj le megbeszélni vele, amit szeretnél. Nem tudjuk. Lehet, hogy a feleségednek teljesen rendben van a nyitott kapcsolat.

Ha ez így van, akkor ő is lehet mással, te is és boldogan élhettek így, amíg mindkettőtöknek megfelel.

De olyat ne várj, hogy te szabad utat kapsz, azzal vagy, akivel akarsz, a feleséged viszont otthon kötögessen és várjon haza téged.

2019. okt. 11. 10:42
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

De, én megértő vagyok. Sajnálom pl a feleségedet, és megértem miért nem értik meg sokan, hogy mi a szövegeddel a baj. Főleg, hogy el is hiszed, hogy teljesen tuti amit csinálsz, mert te ilyen ember vagy, férfi ember. De tényleg írd ide: ha a feleségedről kiderülne, hogy változatosságként elment egy kicsit kiélni magát, egy másik pasin, akkor az neked tök oké lenne? Nem éreznéd azt, hogy nem tudtál neki valamit megadni, és ezért ment hozzá? Hogy az a pasi jobb?

Tulajdonképpen meg is lehet beszélni a vágyaitokat egymással. Tudom, elképesztő. Az, meg, hogy van amibe nem megy bele, hát meg kellett volna beszélni, hogy tudd például. Nem az a megoldás, hogy más nőt döngetsz, és tönkreteszed az önbecsülését, és még össze is töröd a szívét.

2019. okt. 11. 10:44
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Engem továbbra is érdekelne a válaszod: az se baj ugye, ha a feleséged is erre vágyik, és félrejár?

Miért nem válaszolsz erre senkinek?

2019. okt. 11. 10:51
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván azért nem válaszol, mert ez neki SEM fér bele.

Merthogy a férfi ilyen - a nő meg NE LEGYEN ilyen.

A nő az csak legyen hűséges.

2019. okt. 11. 11:13
 27/46 anonim ***** válasza:
15%
Munkaidő van, ne sürgessétek már!Akár dolgozhat is!Várjuk ki a végét..
2019. okt. 11. 11:17
 28/46 anonim ***** válasza:
97%
Vagy troll
2019. okt. 11. 11:18
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Én is unom már ugyanazt a fact 15 éve. Akkor mehetek pasizni?
2019. okt. 11. 11:32
 30/46 A kérdező kommentje:

Egy kérdés:

Tegyük fel, van egy férfi, akinek van egy átlagos felesége. A fizetése... viszonylag jó, netto 300 000 Ft, de nem milliárdos.

Ennek a férfinak adódik lehetőség arra, hogy egy félig olasz, félig magyar származású, 180 cm-es kerek fenekű, dúskeblű, tökéletes testű luxusprostival legyen együtt, viszonylag olcsón.

Ki lenne az a hülye, aki ezt kihagyná? Tudom, hogy hűség meg minden... De a mindenségit is neki! Egy ilyen eseményt kihagyni?

Válásról - bizonyos okokból kifolyólag - szó sem lehet.

2019. okt. 11. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!