Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfi. Próbálkozott, kicsit nehezebb esetnek tűntem és egyből hanyagol? Kifejtés lent.
Bevallom nektek nem voltam annyira elutasító mindenben, mint kellett volna. Borzasztóan vonzódom hozzá, de nem akartam egy füttyszóra széttenni neki.
Mostmár nem keres, nem beszél találkozásról. Pár napja..
Feladta? Vagy keresni fog még szerintetek?
Harcolok magammal.
Egyszer pofátlan disznónak tartom a másikba meg nem érdekelnének az elveim csak találkozzunk. :(
Voltatok hasonló helyzetben? Mi lett az egeszbol?
házas pasi nálam kizárt
javaslom te is lépj ki ebből
1. mert soha nem fog elválni ! miattad sem !
2. mindig második leszel
3. ünnepek szabadnapok csak a családdal
4. nem keresheted bármikor
5. több lesz az érzelem és te szenvedni fogsz miatta
6. kell neked a évekig tartó hitegetés?
Tudom, hogy tabu, sosem nyaggattam.
Beszélgetést se kezdeményeztem volna vele magamtól. Szégyellem, de ezen az oldalon is rengeteg nő esik ebbe a hibába, nem hiszem, hogy én rosszabb vagyok..
Igaz, hogy nem kisebb a bűnöm attól, hogy mások is ezt csinálják.
Biztosan nem először csinálja ezt, nem úgy tűnt, mint aki nagyon rosszul érzi magát vagy fél. Ezért is undorodok valahol tőle...
Valahol meg szeretném, ha keresne, ha akarna... értem én, hogy ezt gáz bevallani..
Nem feküdtünk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!