Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfi. Próbálkozott, kicsit nehezebb esetnek tűntem és egyből hanyagol? Kifejtés lent.
Figyelt kérdés
Bevallom nektek nem voltam annyira elutasító mindenben, mint kellett volna. Borzasztóan vonzódom hozzá, de nem akartam egy füttyszóra széttenni neki.
Mostmár nem keres, nem beszél találkozásról. Pár napja..
Feladta? Vagy keresni fog még szerintetek?
Harcolok magammal.
Egyszer pofátlan disznónak tartom a másikba meg nem érdekelnének az elveim csak találkozzunk. :(
Voltatok hasonló helyzetben? Mi lett az egeszbol?
2019. jan. 1. 16:06
21/27 peca1000 válasza:
Holnap már másodika.
Tudom, hogy viszked neked, de kitartást.
Ne játszmázz vele!
Ha legközelebb nem engeded neki, hogy jól megkupakoljon, akkor keres másik nőt a neten.
22/27 anonim válasza:
A lényeg, hogyha akarod, akkor megkeresed és tudomására hozod. Szerintem másképp nem fog menni.
23/27 A legrosszindulatúbb válasza:
Egy "korrekt" nő (aki házas pasikával akar kefélni) elvárásai: a pasika legyen korrekt. (Igen, egy házas pasika tök korrekt, aki félrekefél veled az asszony mellett.) 😂
24/27 anonim válasza:
Igazuk van az előttem válaszolóknak, akkor is ha ezt elég nyersen hozták a tudtodra. Ha belemész egy kapcsolatba egy nős férfival, akkor rengeteg szenvedés fog várni rád ,nagyon nehezen tudsz kilépni egy ilyen helyzetből és te leszel a vesztese. Tudom miről beszélek! NE ENGEDJ A KISÉRTÉSNEK! Ha legközelebb megkörnyékez, mond meg neki hogy ha annyira téged akar, akkor váljon el és úgy próbálkozzon nálad. Nem fog....
25/27 anonim válasza:
Keresett. Egy hét múlva. Amikor beleegyeztem, akkor meg meggondolta magát. Aztán keresett 4 hónap múlva. De volt sok akadály, nem jött össze sem a helyszín sem az időpont. És már nem keres. Pedig én akartam. Meggondolta magát vagy talált egy egyszerűbb esetet. Azt mindig éreztette, hogy nem lennék számára pótolhatatlan. Én olyan sokat nem vesztettem volna ezen az egészen, de egy családalapítás előtt álló lányt én is óva intenék. Még engem is megviselt, hogy tárgyként kezelt, egy fiókba hajtogatott guminő voltam a számára és csak az elején érdekelte a lelkem. Miután behálózott, falat emelt közénk. Pedig én már nem feltétlen akarok családot, válófélben vagyok és jobban szeretném egyedül megoldani a jövőmet.
26/27 anonim válasza:
Voltam. ha hulyited viseld a kovetkezmenyeit. mar mindegy irjal nekem helyette. vagy ha le akarsz fekudni vele, akkor mond el neki, de meg az elott, hogy talalna mast.
27/27 anonim válasza:
Ne haragudj de komolyan házas férfivel akarsz kikezdeni? Szerinted mit fog érezni a felesége ha ezt meg tudja? Szerintem felejtsd az egészet, borzalmas, hogy bele sem gondolsz mekkora fájdalmat okozol ezzel a másiknak. A pasi amúgy is szánalmas, és vissza fogod kapni tőle ugyanezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!