Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas férfi. Próbálkozott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfi. Próbálkozott, kicsit nehezebb esetnek tűntem és egyből hanyagol? Kifejtés lent.

Figyelt kérdés

Bevallom nektek nem voltam annyira elutasító mindenben, mint kellett volna. Borzasztóan vonzódom hozzá, de nem akartam egy füttyszóra széttenni neki.

Mostmár nem keres, nem beszél találkozásról. Pár napja..

Feladta? Vagy keresni fog még szerintetek?

Harcolok magammal.

Egyszer pofátlan disznónak tartom a másikba meg nem érdekelnének az elveim csak találkozzunk. :(

Voltatok hasonló helyzetben? Mi lett az egeszbol?

2019. jan. 1. 16:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%
Ez biza csak akkor működik ha együttműködő vagy. Az okos ember nem fog húzodózó nővel vacakolni.
2019. jan. 1. 16:46
 12/27 Ollókezű Edward ***** válasza:
81%
Neked nem ez a férfi kell, hanem az, hogy valaki akarjon téged. Annak, hogy erre neked ennyire szükséged van, valami lelki oka lehet. Emiatt ne tegyél tönkre egy családot! Az, hogy nem volt zavarban, és emiatt biztos nem te lennél neki ez első, merő spekuláció és nem ment fel a felelősség alól. Keress egyedülálló férfit, ha ennyire kell az, hogy valaki hajtson rád.
2019. jan. 1. 16:48
 13/27 anonim ***** válasza:
57%

Nem te kellesz neki, csak valaki, akin lyuk van. Ő is tudja, amivel te is érvelsz: rengeteg rongy nő van, akinek a foglalt fax jobban ízlik, és elég egyet füttyenteni.

Ha más nem terpeszt neki, te pedig jelzed, hogy mégis szívesen vennéd, ha lekúrna néha, akkor majd visszatér.

Te meg vinnyoghatsz itt hónapokig, hogy miért nem téged választ a tehén felesége helyett, mikor a te a kotont is lenyeled.

Sok boldogságot! 🤗

2019. jan. 1. 16:50
 14/27 anonim ***** válasza:
78%

Tavaly velem ugyanez volt!

Fűzött egy darabig, de tudni kell,hogy engem a férjem megcsalt... szóval tudtam, mit tennék ezzel egy másik nővel. Így hiába vonzott és ráadásul nem kicsit!!! Végül ellenálltam.

Ismerősöm maradt a facebookon, előtte is az volt, de nem keresem, nem írok rá soha és nem is fogok. Időnként eszembe jut, mi lett volna ha???? De reálisan nézve, semmi. Egy numera, utána tuti dobott volna...Ja én meg egy rib@ nc lennék!

2019. jan. 1. 16:53
 15/27 anonim ***** válasza:
12%
Naiv kislány. Azt hitted, az ujjad köré csavartad és nálad az irányítás, most meg fáj megtudni, mennyit is érsz valójában a húspiacon. Szokj hozzá, egy bizonyos kor felett a férfiak átlátnak már az ostoba játékaitokon, és semmi hatással nincs rájuk a manipulációtok. Ha nem kapják meg amit akarnak, továbbállnak.
2019. jan. 1. 16:56
 16/27 A kérdező kommentje:

1. Nem mindenáron valaki figyelmére vágyok. Kapok másoktól is, semmi lelki problémám nincsen.

2. Nem, nem nyelek le kotont (jézusom ilyen szavajárást hol tanultál). Azt se értem miről beszélsz, írtam, hogy nem feküdtem le vele.

Már akkor vonzódtam hozzá mielőtt még tudtam volna, hogy felesége van, sajnos.

Értem én, hogy min vagytok felháborodva biztos én is undorítónak tartanám kívülről, de hogy bírtok idegeneknek ilyeneket írni, nagyon durva. Inkább csak tapasztalatokra voltam kíváncsi, sehol nem írtam, hogy helyesnek érzem ezt...

2019. jan. 1. 17:10
 17/27 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sem annyira izgis, csak mert nős és téged akar... ez nem azt jelenti, hogy te ellenállhatatlan vagy - továbbá ne emiatt hidd azt! Ha majd feleségének akar egy férfi, az már valami. Ott többet akar tőled, az nem izgibb? Mondom ezt úgy, hogy nekem is volt dolgom nős férfival de nagyon megbántam. Mardosott a bűntudat és nem is bírtam folytatni... nem éri meg! Nem adja meg azt, amit hiszel hogy megad. Nem lesz jobban oda érted mintha facér lenne...
2019. jan. 1. 17:11
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Eltereljem róla a gondolataid? :)
2019. jan. 1. 17:19
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Most a csaladjának adja a színjátékot, holnaptól már újra téfed hülyìt.

Tényleg kell ez neked??

2019. jan. 1. 17:38
 20/27 anonim ***** válasza:
78%

Most komolyan a fa*szi a felesége mellett próbálkozik nálad meg enyeleg veled, te meg azon remegsz itt, hogy ugye meg fog még dugni?????

Szerintem meg ha ilyen gátlástan, ostobaság azt hinni, hogy te kellesz neki. Akkor nem csak arra játszana.. Csak egy alkalmi szex kell neki, ennyi. Ismerem az ilyet, nálam is próbálkozott nem nős, de foglalt pasi. Engem speciel undorít ez a sunyi és ösztönlényviselkedés, de hozzád lehet passzolna, ha téged nem.

Válaszolva is: ne aggódj, elkezdődik az új év, és meg fog még téged dugni. Aztán már kevésbé leszel érdekes kihívás a számára, majd talál másik kaphat nőt. Sajnos valóban van elég.

2019. jan. 1. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!