Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők miért nem megértőbbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem megértőbbek kicsit?

Figyelt kérdés

Több évnyi párkapcsolat, házasság után igenis szüksége van a férfiaknak változatosságra. Nagyon sok házas férfi jár titokban prostituálthoz, ahol kicsit kikapcsolódhat, és valóra válthatja azokat az álmait is, amiket a felesége nem tesz meg neki. Sokan próbálnak megtenni a megcsalás ellen, laikusok és szakemberek egyaránt, de nincs eredmény.

Egy kicsit legyenek már megértőbbek a nők. A prostival való szex csak szex, nincs benne érzelem. Attól még a férfi szíve a feleségéért dobog...

2019. okt. 11. 09:11
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ezt csinálni, de vállald fel és ne hazudj a partnerednek. Ha ő úgy tudja, hogy megfelel neked, akkor nyílván nem tesz extra erőfeszítést. Elmondtad neki is, hogy valami újra vágysz? Ha nem, akkor érthető, hogy nem történik semmi.

Ha viszont új alatt te másik nőket értesz, akkor ne átverd, hanem add meg neki a szabadságot, hogy eldöntse, neki megfelel-e ez a felállás. Sokan nem ellenzik a nyílt kapcsolatot, de akkor az mindkét félre vonatkozik. Vagy az már nem gyerebe?

Benne van a pakliban, hogy izgalmasabb, izmosabb, romantikusabb, jobb pasit/pasikat szed fel a feleséged és téged ejteni fog, mert bejött neki a buli. Ebben rejlik a nők problémája is.

Adott esetben te zúgsz bele egy aktuális egyszeri csajba és lelépsz. Akkor a nő ott marad egyedül, estleg gyerekkel. Nehéz élethelyzet és senki nem vágyik rá.

Másik lehetőség, hogy egy dugó pajtival ő lesz figyelmetlen és terhes lesz. Bocsi, véletlen volt, neveld fel. Ugye ez már nem kellene?

2019. okt. 11. 09:54
 12/46 A kérdező kommentje:
Az a baj, ti semmit nem értettetek meg. Pont ez a baj a nőkkel.
2019. okt. 11. 09:54
 13/46 anonim ***** válasza:
31%

Én megértettem, hogy vannak a testi vágyak és van a "szellemi kötődés". Kirpóbáltuk, elenegedtem a párom, hogy kiélje magát egy másik nő testén (nem prosti volt, hanem egy csaj a munkahelyéről, aki rámászott, párom meg élt a lehetőséggel). Már az elejétől kezdve beavatott. Megbeszéltük, hogy természetesen amit neki lehet, azt lehet nekem is. Mielőtt megtörtént volna az aktus közöttük, volt bennem kétely, de mivan, ha jobb az a nő, jobban tetszik neki, elhagy miatta, stb. De utólag bizony megbizonyosodtam róla, hogy mennyire jó volt így, hogy elenegedtem. Ezek, ha kiváló a kommunikáció és a bizalom két ember között, nem lenne szabad, hogy megváltoztassák a kapcsolatot. Nálunk bejött, páromat nem kínozza a kíváncsiság, meg a mi lett volna, ha, én pedig bíztam benne, ami ezek után csak fokozódott. Ennek már kb egy éve, és ha újra felmerülne egy ilyen szitu, újra ugyanígy fogok cselekedni. Annak nem látom értelmét, hogy gúzsba kötök valakit, és ergó ezzel kergetem el magam mellől. Mert ilyen esetben azért menekül az egyik a másiktól, hogy kiélhesse testi vágyait (itt most tekintsünk el attól az esettől, amikor beleszeret az egyik fél egy harmadikba - itt jön be a képbe az elhatározás, hogy akkoris vele maradok, lehet megszenvedi az ember az új szerelem lehetősége miatt, és igenis boldogtalan lesz egy ideig, de ha elhatározod magad, hogy ez márpedig csak a testiségről szól, akkor nem is fog kialakulni érzelem, vagyis nem hagyod magadnak, hogy beleszeress a külsős félbe). Ha hagyod, hogy megélje ezeket MELLETTED, és fel tudod dolgozni, megérted a miértet, akkor ugyanolyan kiegyensúlyozott (sőt!), boldog, és őszinte kapcsolatban élhettek tovább. Sok a buktató benne, pl ha azt hiszed, hogy ismered a párod, közben meg nagyon nem, és átver. Ezért félnek az emberek ezektől a szituktól, pedig meghálálják magukat hosszútávon,ha mind a két fél korrekt, és tartja a megbeszélteket. Nálunk bejött :)

30N

2019. okt. 11. 09:57
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Nyuszika, te mennyire vagy megértő, ha nejed kúr félre?
2019. okt. 11. 10:02
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: valamiért azt érzem, hogy te vágysz a változatosságra, de a feleséged ne vágyjon rá.

Jól érzem?

2019. okt. 11. 10:04
 16/46 anonim ***** válasza:
85%

Másik 81%:

Múltkor még az volt, hogy ezzel a pasival vége lett, vagyis ez semmit nem oldott meg, csak kicsit elódázott.

2019. okt. 11. 10:05
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

14-es, kedves nő válaszoló. Megértem amiről írsz, bár lehet,hogy 30 évesen ezt korai megélni egy házasságban.

A férjed Melletted maradt,gondolom rövid idő alatt lecsengett a másik, és érzelmileg nem kötődött Hozzá.De ezt előre nem tudhatod. És bármennyire bizalom/kommunikáció kérdése, ha ez rendszeresen, esetleg érzelemmel megtoldva fordul elő,nem hiszem,hogy nincs romboló hatása a párkapcsolatra. Főleg ha ez mindkét fél részéről így van.

Van akiknek ez belefér, van akiknek titokban fér bele,és van akiknél ez totálisan nem fér bele, és nullára futtatja a kapcsolatot.

2019. okt. 11. 10:08
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Nőként nehéz megértenem,hogy totálisan érzelem nélküli csak szex hogy is működik?Ha nincs párkapcsolat rendben, de ha van, és a párjához valamennyire kötődik érzelmileg, nem hiszem,hogy ne lelkizzen rajta bárki is, legyen az nő/férfi,hogy mást dug.
2019. okt. 11. 10:10
 19/46 anonim ***** válasza:
17%
A változatosság elég sokféleképpen értelmezhető. Olyan munkakörben dolgozom, ahol sok fiatal csinos nő között élem mindennapjaim. Sok párkapcsolatom azért mert tönkre, mert a partnereim nem hitték el vagy nem bírták elviselni azt az érzést, hogy másokkal is pont úgy viselkedem mint velük. Nagyon nehéz olyan partnert találni aki elfogadó és nem kisajátító hozzáállású. A nők a kapcsolat elején nagyon elfogadónak tűnnek, de idővel kieresztik a körmeiket és megmutatják valódi énjüket, nem akarnak osztozkodni. A mostani párom egészen más tészta, ő is a divatszakmába dolgozik és hozzám hasonlóan éretten kezeli a szexualitást. Volt már precedens arra, hogy külföldön dolgozott és telefonba közölte velem, hogy adott partnert mennyire vonzónak tartja és megkívánta, rábíztam a döntést. Számomra az simán elfogadható, hogy egy 15-20 évvel fiatalabb férfival lefekszik, mintha egy velem egykorú férfiba habarodna bele. Nem akarok a többi férfival versenyezni, arra koncentrálok amiben tudom hogy jó vagyok. A kérdés csak az, hogy a mi kapcsolatunkra ez milyen hatással van? Eddig jó hatással volt és bízom benne hogy ez nem változik a jövőben. Persze felmerülhet a kérdés, hogy mi van akkor, ha szerelmes lesz és talál egy másikat(szándékosan nem jobbat írtam)? Akkor elfogadom a döntését és nem fogom tartoztatni, de ha egyszer döntött, akkor nincs visszaút. Sokan mondták már, hogy ilyen szemlélettel egyedül fogok megöregedni, de nem félek ettől. Szerintem fontos, hogy az ember partnerének legyen választási lehetősége, ne érezze azt, hogy magamhoz láncolom és kész helyzet elé állítom, azért legyen velem mert ő döntött így.
2019. okt. 11. 10:19
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek is szükségük van időnként magas, jóképű, kigyúrt, fiatal férfiprostituáltak szolgáltatásaira. Utána több türelmük van az alacsony, aputestű férjükhöz is.
2019. okt. 11. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!