Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők miért nem megértőbbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem megértőbbek kicsit?

Figyelt kérdés

Több évnyi párkapcsolat, házasság után igenis szüksége van a férfiaknak változatosságra. Nagyon sok házas férfi jár titokban prostituálthoz, ahol kicsit kikapcsolódhat, és valóra válthatja azokat az álmait is, amiket a felesége nem tesz meg neki. Sokan próbálnak megtenni a megcsalás ellen, laikusok és szakemberek egyaránt, de nincs eredmény.

Egy kicsit legyenek már megértőbbek a nők. A prostival való szex csak szex, nincs benne érzelem. Attól még a férfi szíve a feleségéért dobog...

2019. okt. 11. 09:11
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
99%
Akkor nem kell örök hűséget fogadni. El kell válni és mehetsz, amerre látsz. Gondolom az se zavarna, ha a feleségedet olykor-olykor fa.szrahúzná valami kigyúrt óriáspitonos fuckboy.
2019. okt. 11. 09:15
 2/46 A kérdező kommentje:
Nem értesz te semmit. Nem elválni akar az ember, hanem változatosságot.
2019. okt. 11. 09:16
 3/46 LazyJones ***** válasza:
99%
"de nincs eredmény". Fura, én még sosem csaltam meg senkit. Akkor én egy anomália vagyok, vagy a te felvetésed baromság?
2019. okt. 11. 09:16
 4/46 anonim ***** válasza:
99%
Ha nagyon férfi szart eszik, akkor az a normális? Gerincetelen ember mindig volt, van és lesz is, de ettől még nem normális.
2019. okt. 11. 09:20
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azt a változatosságot miért nem a FELESÉGEDDEL együtt csináljátok?

Ja, vagy az úgy már nem oké.

Házasság szerinted mit jelent? Hogyan is szólt az eskü? Jóban és rosszban, egészségben és betegségben, gazdagságban és szegénységben. A házasság pedig az örök hűségről is szól!

Akkor beszéld meg ezt a pároddal és akkor engedd meg neki, hogy ő is eljárjon más férfival d..gni. Sokan élnek nyílt kapcsolatban.

2019. okt. 11. 09:28
 6/46 anonim ***** válasza:
95%

Ha a feleséged is ezt az elvet vallaná megértenéd?

Menjetek el együtt swinger klubba ha bevállalja a párod, és máris ott a változatosság. Mindkettőtöknek, egymás jelenlétében.

2019. okt. 11. 09:31
 7/46 anonim ***** válasza:
25%

Sztem nincs ebben semmi, enis járok járok férfi prostihoz időnként. A férjem nem tudom mennyire lenne megértő, mert nem tudja.

N27

2019. okt. 11. 09:32
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Te mennyire lennél megértő, ha kiderül, a gyerek nem tőled van, mert a feleséged izgalomra vágyott? Kiszakadt a gumi, hoppá, van ilyen.
2019. okt. 11. 09:38
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor remelem ez oda-vissza dolog, teged se zavar,ha a feleseged valtozatossagra vagyik.
2019. okt. 11. 09:47
 10/46 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi gond azzal, ha te így gondolod, ha találsz olyan nőt, aki hasonlóan gondolja. Ugye téged sem zavar, ha a feleséged féljár, csak a változatosság kedvéért?
2019. okt. 11. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!