Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, mit tegyek most?
A párom a 4. évfordulónk reggelén egy másik lánnyal volt.
Elment előtte nap bulizni,s hajnalban a haverokkal a lány lakásán kötöttek ki. Többször csókolóztak elmondása szerint, a miértre pedig a válasza az volt, hogy kiváncsi volt, s a lány hasonlított rám, na meg csillogott a szeme. Majd kiderült, hogy barátnője van, és a lány kidobta. Aznap az évfordulónkat ünnepeltük, én mit sem sejtettem ekkor. Azzal a szájjal csókolt meg....
Ma kiderült ez, bíztam benne.Hihetetlen csalódott és dühös vagyok. Nem hiszek neki.
Nem tudom mit tegyek...ő megbánta, rájött, hogy szeret stb.
Remélem nem vagy akkora hülye, hogy elhiszed, hogy a lakásán CSAK csókolóztak. Ennyit mert bevallani legfeljebb.
Ha van egy pici önbecsülésed, akkor kiadod az útját.
Semmi értelme ezek után együtt maradni
Kirakni. Ha látja, hogy bulizgatás közben csókolgatni mást megússza egy enyje-benyjével, akkor megengeded neki, hogy folytathassa. Legalább is egy ideig legyetek most külön, mindenki gondolja át, mit is akar.
30n
Szegény kérdező. Hogy lehetsz ilyen naiv? A helyzet rosszabb mint hiszed. A barátod ugyanazzal a szájjal csókolt meg, amivel előtted végignyalta a másik nő minden porcikáját, különös tekintettel a puncijára. A lakására senkit nem hív fel a másik egy kis buli utáni puszikára. Dgni hívta fel, mivel már egész este kavartak a buliban és a barátodnak esze ágában sem voltál se te, sem az évfordulótok. Nem teljesíthetett valami jól, hiszen a másik csaj dobta és ezért kullogott vissza hozzád.
Ennek tudatában dönts jól. Dehogy szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!