Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom megcsalt, elmondta és azóta haza jön munka után mindenről tudok hol járt akkor lehet megjavul?
Férfi vagyok, a haverok közül sokan mesélik őszintén el a megcsalós dolgokat (így, ahogy az asszonynak sosem tennék)
80% valóban csak ideiglenesen ijed meg (főleg ha ez volt az első alkalom), aztán folytatja. Ők is megesküdnek, hogy soha többé, egy ideig komolyan is gondolják, aztán jön egy új csaj...
Van viszont egy 20%, aki tényleg megbánja, rájön, hogy híba volt, és soha többé nem tesz ilyet. Érdekes, hogy ők sokszor akkor is durván hűségesek lesznek, ha az asszony nem is tud az egészről, tehát náluk belülről jön a megbánás, nem a lebukástól vagy szakítástól félnek
Hát nem tudom, innen biztos nem lehet megmondani a végkimenetelt. Egy viszony az egy folyamatosan ismétlődő folyamat, nem egy egyszeri "fejvesztés"...
Beszéltetek az okáról, mi hiányzott neki, miért folytatta a másik lánnyal a viszonyt? Amíg az okozó probléma nincs megoldva, addig ez ugyanolyan felszíni tünet ahogy most viselkedik, mint maga a megcsalás.
Egyébként persze, az esetek KIS hányadában valóban arra is jók a hibáink, hogy tanuljunk belőle és belássuk, nem éri meg. De én 1 ilyen embert ismerek a környezetemben, akiknek sikerült is továbblépni és együtt maradtak.
Az biztos, hogy baromi nehéz lehet ezután a kapcsolatban, és neked is, hogy ne hánytorgasd fel neki, hiszen nem tudok elképzelni ennél fájdalmasabb cselekvést a másikkal szemben.
Egyébként a válasz az, hogy majd meglátod: a kérdés komplex, olyan fontos tényezőkön múlik, mint a bizalom visszaépítése, a másik hosszútávú viselkedése, a te viszonyulásod az egészhez, mi vezetett ide és az megszűnt-e/tanult-e belőle. ÉS személyfüggő is: míg nekem nem lenne ugyanolyan a kapcsolat egy ilyen utána fentiek miatt, egy barátnőmnek sikerült és azóta is együtt vannak évek óta. Úgyhogy nem mondhatom másnak, hogy te is szakíts, csak mert én nem tudnám elviselni ezek után így a páromat..
“Ha bevallotta az már jó jel”
Nem, ez egyáltalán nem jó jel. Ez csak azt jelenti, hogy lelkiismeret furdalása van, és ettől a legkönnyebb úgy szabadulni, hogy a másikra teszi a terhet, döntsön ő, hogy kirúgja e, vagy akarja e ő, hogy apa/anya nélkül nőjön fel a gyereke, mert a férje/felesége félrelépett.
Az aki komolyan megbánja gyakran pont, hogy nem mondja el, mert nem akar fájdalmat okozni, aki bevallja pont az az önző, aki félre ment, mert akkor viszketett neki, most meg oldja meg a másik, mert éppen a lelkiismeret furdalás gyötri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!