Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, mit tegyek most?
A párom a 4. évfordulónk reggelén egy másik lánnyal volt.
Elment előtte nap bulizni,s hajnalban a haverokkal a lány lakásán kötöttek ki. Többször csókolóztak elmondása szerint, a miértre pedig a válasza az volt, hogy kiváncsi volt, s a lány hasonlított rám, na meg csillogott a szeme. Majd kiderült, hogy barátnője van, és a lány kidobta. Aznap az évfordulónkat ünnepeltük, én mit sem sejtettem ekkor. Azzal a szájjal csókolt meg....
Ma kiderült ez, bíztam benne.Hihetetlen csalódott és dühös vagyok. Nem hiszek neki.
Nem tudom mit tegyek...ő megbánta, rájött, hogy szeret stb.
Ha nincs kozos vagyon es el tudsz koltozni vagy ot ki tudod rakni akkor ted ezt. A helyedben kijelentenem, hogy meg sok millio csillogo szeu lany van a Foldon nyugodtan csokolgassa vegig oket, addig meg te gyekszel huseges ferfit talalni magad melle.
A pasid reszerol ez nem szerelem. Ez a megbantam szoveg meg tipikis, amikor veszni latja a kenyelmes barinot/feleseget/elettarsat valami him. Olyankor a birtoklasvagy es a kenyelem gyorsan bamit kimondat veluk. Sajnos ha meg csak a 4. Sima egyutt toltott evnel tartotok, akkor kepzeld hogy fog szanaszet csalni a 10. hazassagi evfordulotokon.
Igaz ha 40 eves vagy es ilyen a pasid akkor bocsasd meg neki gyorsan csinaljon fel es majd ha a gyerek olyan 1-2 eves akkor tedd ki a szuret. De magadban addig se varj tole huseget es te is nezelodj nyugodtan ki lehetne majd az apajelolted. (Ja es azert irom a 40 evet mert akor mar ketyeg javaban a biologiai ora es nem ersz ra szakitani sirdogalni uj part keresni osszekoltozni es babat vallalni mert addigra mar lehet nem leszel termekeny.)
"Azért nem kicsit kínos, hogy 4 év alatt nem sikerült kiismerned."
Ééés megint. Megint a nő van hibáztatva.
Tényleg kérdező, azt esetleg nem látod előre, hogy boldogulok-e külföldön? Hány gyereked lesz? Na és milyen nemű(ek)? Hány pasid lesz még? Vagy azt esetleg tudod, hogy az ilyen nőgyűlölő kommentelők miért nem húzzák le magukat a WC-n??
Amúgy dobd ki ezt a pötst. Nem ér egy könnycseppet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!