Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akit a párom, letiltott, leálitotta a követèsèt. Ismerem látásbol a csajt. Bejelöltem facebookon de nem jelölt vissza . Mèrt tiltotta le? Szerintetek megcsalt?
Kèrdeztem azt mondta nem emlèkszik rá mert règen volt.
Igen neha belenèzek.
Igen èn is így gondolom.
Elèg règen törtènt,a gyerek születèse után 1 èvvel,azaz 5 ève.
Nemtudom hogy megcsalt e de valamit nagyon titkol.
Külonben is ha nem volt semmi köztük akor mèrt nem lehetett elmondani hogy mi volt .
Pl.amit a #2 válaszoló is írt.
Szerintem semmi rossz nincs aban ha nèha belenèzek .
Mèrt lenne baj?
Ő is ugyanugy megnèzi az enyèmet.
Pár napja vettem èszre.
Azèrt is irtam hogy nèha nèzek bele de ez idáig nem tünt fel mert nem szokt mindenbe belenèzni,inkább a videokat hogy miket nèzeget.
Ès ha most ebben a pár napban nem nèzek bele a követeseiben mèg mindig nem tudnèk róla.
Na várj, most letiltotta, vagy bekövette facebookon és csak azt vette vissza? Mert nem ugyan az a kettő.
A tiltás az, hogy nem látják már egymás profilját onnantól kezdve. A követés, az meg hasonló gondolom mint instagramon.
Ha nem letiltotta, akkor írni bármikor tud neki. Ahhoz nem kell a követés facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!