Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelölt be facebookon az a lány akit nem is nagyon ismerek?
Lehet csak én vagyok így vele, de a fele ismerősömről fbn fogalmam sincs, hogy ki/nem ismerem annyira. Mondjuk ez azért van talán, mert nem használom annyit, csak beszélgetésre és ha bejelöl valaki akkor elfogadom, mert miért ne. :D
Hogy kérdésedre is válaszoljak, nem tudom. Valószínűleg ő viszont tudja, szóval fogadd el és ha ír akkor kiderül ha meg nem, akkor csak úgy. :)
Engem bejelölt még múlt ősszel egy srác akivel egy büdös szót nem váltottam életemben, csak együtt buszozok vele...nem is ugyan oda járunk...azt se tudom honnan tudta meg a nevem xd
szóval lehet semmit, de kérdezd meg tőle :D
Az #1 és #3 válaszoló tökéletesen leírta. :D
Ami még lehet, hogy érdekesnek talál téged (ne, ne gondold túl). Megakar ismerni, barátkozni veled. Ez még nem jelent semmit. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor haverság, később akár barátság. aztán kitudja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!