Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalások többségében soha nem derülnek ki?
Amerikai filmekben persze általában mindig kiderül de az film ugye. Több olyan ismerősöm van ahol tudom hogy megcsalta a feleségét vagy a férjét az illető és már évek óta együtt vannak ennek ellenére, úgy hogy nem tud róla a másik.
Sajnos tegnap én is megcsaltam a menyasszonyom nem vagyok rá büszke de baromira vonzó volt a lány. Ez csak egy egyszeri botlás volt így nem szeretném elveszíteni a szerelmem. Egyelőre úgy van hogy megbeszéltük ezzel a lánnyal hogy csak egy egyszeri alkalom volt és abszolút nem beszélünk erről senkinek, ez a kettőnk titka lesz.
Szóval ahhoz volt eszed, hogy megtedd, de gerincesen elé állni és bevallani már nincs, ugye?
Ne áltasd magad azzal, hogy egyszeri alkalom volt. Csak idő kérdése és újra megteszed majd.
Aki szerelmes, az észreveszi, ha megcsalják. Érzi, hogy a viselkedésed megváltozott.
Ott nem derül ki, ahol a másik már nem szerelmes, és tojik is az egészre. Sok esetben akkor is tojik rá, ha kiderül.
Nálam sosem derült ki. 2.-ik szeretőmmel vagyok együtt.
Első is több évig tartott, a mostani is.
Mivel nem vagyunk 0-24-ben együtt, meg tudom oldani.
Egyszer szakítottam szeretőmmel. Aztán újra összejöttünk, mert mindkettőnknek igen hiányzott a másik. Nálam itthon semmit nem vettek észre, mert eléggé hangulat ember vagyok. Kedvesemnél feltűnt a párjának, hogy mennyire maga alatt van. Rossz közérzetre panaszkodott....Azt gondolom, ha korrekt módon viszonyulnak egymáshoz a szeretők, egyik sem akarja tönkretenni a másik fix kapcsolatát, tehát nincs készakarva lebuktatás, akkor valószínű sosem derül, ki.
"Ez csak egy egyszeri botlás volt..."
Szóval álló cerkával ültél a buszmegállóban, a csaj meg megbotlott és beleesett a farkadba? :D
Én a helyedben elmondanám, ugye minden titok egyszer kiderül, amiről két ember tud az már nem titok.
Ha engem megcsalna a pasim, és ő vallaná be, akkor elnézném mert látnám ez alapján, hogy volt akkora bűntudata, hogy bevallotta, ellenben ha ezt egy 3. féltől tudnám meg, nem gondolkoznék, repülne a pasi.
Majnem mindegy kiderül vagy sem. Ha megtörtènt annak oka van. Szerintem ennek a kapcsolatnak már ássák a gödröt és nem azért mert kiderül hanem azert mert érzelmileg éretlen vagy!
Valószínüleg neked kellett a visszaigazolás, hogy más nő is pasiként tekint rád, márpedig ha ezt bizonygatni kell az komoly önértékelési gond.
Ami már most instabil az milyen lesz később? Vagy válás vagy társasmagány!
Egyszerű tény, hogy a válások leggyakoribb oka a megcsalás. Ott azért csak kiderült valahogy.
Tudok olyanról, ahol a feleség nemi beteg lett, elkapta a férjétől. Rá is kérdezett a nőgyógyásznál, hogy kilincs, wc-ülőke okozhatja-e. Megmondta a doki, hogy ne legyen naiv, nézzen szembe a tényekkel.
De buktattam le én is. A pasi udvarolt hetek óta, tényleg fel se tűnt, hogy vaj van a füle mögött. Aztán a város másik felén egy kávézó teraszán karolgatott egy lányt. Odamentem balhézni. Kiderült, hogy a lány a menyasszonya (volt), évek óta együtt laktak. Le is fújta a lány az esküvőt.
Megcsalásba mindig úgy kell belemenni, hogy nem érdekel, ha lebuksz, nincs mit veszteni. De akkor meg már egyszerűbb szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!