Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalások többségében soha nem derülnek ki?
Amerikai filmekben persze általában mindig kiderül de az film ugye. Több olyan ismerősöm van ahol tudom hogy megcsalta a feleségét vagy a férjét az illető és már évek óta együtt vannak ennek ellenére, úgy hogy nem tud róla a másik.
Sajnos tegnap én is megcsaltam a menyasszonyom nem vagyok rá büszke de baromira vonzó volt a lány. Ez csak egy egyszeri botlás volt így nem szeretném elveszíteni a szerelmem. Egyelőre úgy van hogy megbeszéltük ezzel a lánnyal hogy csak egy egyszeri alkalom volt és abszolút nem beszélünk erről senkinek, ez a kettőnk titka lesz.
4. Nyilván nem merem elmondani, mindenki hibádzik, amiről nem tud a másik az meg sem történt.
Igen nagyon szeretem a szerelmem és nem akarom elveszteni
hellmano csak megnéztem és nem ez volt az első troll válaszod
Lányok, ti miért szeretitek a fiúkat lenyomni a víz alá a strandon?
Hellmano nevű felhasználó válasza:
Megakarják ölni őket?
Miért dőlt a vállamra?
Hellmano nevű felhasználó válasza:
Elfáradt és megpihent a válladon.
és stb stb
amugy hellmano többet ne nyismeg egy linket se és mond el a családodnak is mert ha igen akkor lehet posztolok majd valami az oldaladra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!