Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek viszonya van?
A férjem minden hónapban több napra külföldre utazik a munkája miatt. Előtte mindig fodrászhoz megy, rendberakatja a szemöldökét, leszőrteleníti a mellkasát, hasát, intim részeit. Kb csak azelőtt szokta hogy kimegy... Kérdeztem hogy mégis ki fogja látni, hogy ez ilyen fontos minden alkalommal, de szerinte én vagyok a féltékeny és a paranoiás. Miattam soha nem készülődik ennyit, arra gyanakszom hogy kint találkozgat valakivel.
Sokszor előfordult, hogy hajnali egyig vártam, hogy hívjon vagy írjon hogy hazáért-e a céges vacsiról, de nem jelentkezett csak másnap. Már többször veszekedtünk emiatt. Szerintetek?
Vannak valószínűsíthető és biztos dolgok. Sajnos a te esetedben biztosra vehető a megcsalás. Duplán gusztustalan ha valaki a terhes feleségével csinálja ezt.
A helyedben elkezdenék gondolkodni rajta hogy legyen tovább. Mármint hogy fogsz boldogulni egyedül a gyermekeddel, mert aki ezt így megteszi veled, attól később sem számíthatsz másra.
Vajon félre tudsz-e nézni? Én nem tudnék még kisgyermekkel sem. A pénz nem minden.
Nézz utána válás esetén mik járnak neked és hogy fogsz tudni boldogulni.
Volt mar hasonlo kerdes,te irtad ki regebben is...?
Fura,ez az egybeeses,szortelenites stb.elutazas elott.
Ha csak nem ilyen tul pipec noies pasi,mindenkepp szokatlan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!