Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek viszonya van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek viszonya van?

Figyelt kérdés

A férjem minden hónapban több napra külföldre utazik a munkája miatt. Előtte mindig fodrászhoz megy, rendberakatja a szemöldökét, leszőrteleníti a mellkasát, hasát, intim részeit. Kb csak azelőtt szokta hogy kimegy... Kérdeztem hogy mégis ki fogja látni, hogy ez ilyen fontos minden alkalommal, de szerinte én vagyok a féltékeny és a paranoiás. Miattam soha nem készülődik ennyit, arra gyanakszom hogy kint találkozgat valakivel.

Sokszor előfordult, hogy hajnali egyig vártam, hogy hívjon vagy írjon hogy hazáért-e a céges vacsiról, de nem jelentkezett csak másnap. Már többször veszekedtünk emiatt. Szerintetek?

2019. aug. 19. 16:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Addig amíg az intim gyantát nem olvastam, azt gondoltam, hogy a tárgyalásokra rakja rendbe magát, de az tényleg nagyon fura, hogy lent is szőrtelenít, ha amúgy nem. Szex van köztetek?
2019. aug. 19. 16:03
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Biztos h keres üzleti utakra partnereket

Nemreg itt is irtak a puncs.hu oldalrol

Aztan tuti hogy terveben van több is.

Az en exem föiskolai felvetelire indult ovszerrel az öltönyében. Nem volt konkret nö csak tervezte biztis hogy megall valahol utközben. Szégyellte is mikor rakerdeztem hogy es felvettek? Jol jött az ovszer a felvételihez?

2019. aug. 19. 16:06
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
A nagy gyantáztatásra az nem válasz, hogy ne féltékenykedj!
2019. aug. 19. 16:07
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi a munkája? Mit megy ott csinálni abban a pár napban? Ha fotómodell akkor tán érthető de ha valami oktatás, iskolázás akkor nem hinném, hogy ilyen követelményeknek kellene megfelelni. Vagyis ha rendszeresen akkor teszi magát rendbe amikor elmegy az szerintem tiszta lap. Egész hónapban nem izgatja a szőrzet, szemöldök stb. csak pont azon a pár napon muszáj tip-top lennie? Ezek tudatában én azon csodálkoznék ha nem lenne senkije.

Esetleg nincs kolléganő aki szintén utazgat vele, munka miatt? Vagy kollektíva utazik? Esetleg tudni lehet hová utazik, mármint valami céghez ahol lehetnek nők stb?

2019. aug. 19. 16:09
 5/24 A kérdező kommentje:
Van köztünk szex, de kevesebb, mert babát várok (mondjuk ez a helyzet előtte is fennállt). Igen van nő kolléganője és kint is dolgoznak nők a cégnél.
2019. aug. 19. 16:13
 6/24 A kérdező kommentje:
Irodai munka, úgyhogy nem indokolja szerintem semmi ezt a nagy készülődést... :(
2019. aug. 19. 16:14
 7/24 anonim ***** válasza:
Szàllodàban lesz elszällasolva. Csak mert azok sem egy szent helyek.
2019. aug. 19. 16:19
 8/24 anonim ***** válasza:
*kerdes lett volna
2019. aug. 19. 16:19
 9/24 anonim ***** válasza:
63%
Remélhetőleg nincs még egy gyereke.
2019. aug. 19. 16:22
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel dug valakit oda kint
2019. aug. 19. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!