Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek viszonya van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek viszonya van?

Figyelt kérdés

A férjem minden hónapban több napra külföldre utazik a munkája miatt. Előtte mindig fodrászhoz megy, rendberakatja a szemöldökét, leszőrteleníti a mellkasát, hasát, intim részeit. Kb csak azelőtt szokta hogy kimegy... Kérdeztem hogy mégis ki fogja látni, hogy ez ilyen fontos minden alkalommal, de szerinte én vagyok a féltékeny és a paranoiás. Miattam soha nem készülődik ennyit, arra gyanakszom hogy kint találkozgat valakivel.

Sokszor előfordult, hogy hajnali egyig vártam, hogy hívjon vagy írjon hogy hazáért-e a céges vacsiról, de nem jelentkezett csak másnap. Már többször veszekedtünk emiatt. Szerintetek?

2019. aug. 19. 16:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igen, szállodában vannak mindig.
2019. aug. 19. 16:23
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Gusztustalan féreg a férjed! Bizonyítani úgyse tudod hogy megcsal, de ez 1000%. Elég egyértelmű hogy bebiztosítja magát a baba miatt, mert ha megszületik egy ideig ő csak háttérszemély lesz az életedben.
2019. aug. 19. 16:28
 13/24 anonim ***** válasza:
11%

Persze, hogy van valakije.

De minden férfinek. Ha ez megnyugtat téged

2019. aug. 19. 16:32
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
#13 as, persze. Minden férfinek. Csak azt áruld el, hogy ha minden férfi félrelép akkor ezt kivel teszi? Mert ahány férfi annyi nő is kell hozzá, igaz? Ja, hogy azok a nők mind szinglik... Ja, persze.
2019. aug. 19. 16:46
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Igen, az intim gyantás rész miatt egyértelmű. Arra más valid indokot nem tudok elképzelni. Innentől nálad a labda, hogy mit kezdesz a helyzettel.
2019. aug. 19. 16:47
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

Azt nem tudom viszonya van-e de az intim dolog szőrtelenítése tényléeg fura, ha amúgy alapból nem szokta. Fodrász okés lenne ha tárgyal vagy ilyesmi, hogy jobban nézzen ki, ahol számít a benyomás is.

Én az egyik kollégájától ha összefutsz valakivel a munkahelyen, megkérdezném hogy hogy ment a tárgyalás vagy mi, munkaút, stb. Csak úgy ártatlanul, érdeklődve. Hát ha kiderül ez-az.

2019. aug. 19. 16:48
 17/24 anonim ***** válasza:
96%
Ami külföldön történik, az sajnos külföldön is marad. Próbálj bizonyítékokat keresni.
2019. aug. 19. 16:48
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Az enyém mondjuk nem gyantáztat üzleti út előtt, fodrász, egyéb dolgok igen, mert számít a megjelenése az ilyen tárgyalásokon. Viszont ha nincs üzleti vacsi, akkor esténként szaunázik, úszik és kondizik a szállodában. Nem lehet, hogy te párod is ilyen jellegű programokkal üti el a szabadidejét és esetleg nem szeretne "bundában" úszkálni? Csak egy hirtelen ötlet. Nem mondom, hogy ezekhez kell a teljes intim szőrtelenítés férfiaknál is, de én nőként nem járok úgy uszodába, hogy előtte nem szőrtelenítettem.
2019. aug. 19. 17:33
 19/24 anonim ***** válasza:
90%

Miért kéne szingliknek lennie minden nőnek akivel félremennek a férfiak?

Családos férfinak jobb a férjezett nő.

Kisebb a rizikó.

2019. aug. 19. 17:43
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőmet is le akarta fektetni egy hasonló úriember. Telefonon mutatta neki a gyerekei, meg a felesége fotóját...

Mondjuk azért elég ficsúr dolog gyantáztatni, nem?

2019. aug. 19. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!