Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erről a párbeszédről férj és feleség között?
Megreggeliznek, a gyerekek egyből felpattannak, elmennek játszani, de éppen, hogy csak befejezték az étkezést.
Nő:-Gyere azonnal, mosd el a reggelihez használt eszközöket és dobd ki a maradékot!
Férfi: -Mindjárt, csak ülök még egy kicsit, relaxálok.
Nő: -Éppen eleget relaxáltál alvás közben, sokáig aludtál.
Férfi: -Szeretném élvezni kicsit még a napsütést békésen, majd utána.
Nő: -ÉN VÁSÁROLTAM BE, ÉN KÉSZÍTETTEM EL A REGGELIT! HAD NE KELLJEN MÁR ELMOSNOM. MOST AZONNAL KELLJ FEL!
Ja bocsi, nem tudtam, hogy ismered a nőt akiről szó van, ja mégsem...
Csak egy idegroncs vagy aki a saját nyomorát magyarázza bele más életébe!
Az a baj hogy nem ismerjük a háttérsztorit.
1. verzió: A pasi amúgy rendes, elszokott pakolni maga után , az asszony egy sárkány.
2. verzió: Nem az asszony sárkány, hanem a pasi a bunkó mert sosem pakol el maga után és a nőnek már elege van.
De ez ebből nem derül ki.
Ferj-papucs, anyuci pici fia aki "anyukat valtott"
No-harpia, semmi szeretet nincs benne
A parbeszedrol meg azt gondolom, hogy azonal el kellene valni, mert nem csak egymas eletet mergezik meg, hanem a gyerekeket is, mert ezt a peldat latjak, hogy ilyen a "normalis" csalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!