Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj tovább tud úgy szeretni egy feleséget, miután annak akadt egy gyenge időszaka? (depresszív hangulat, sírások)
Egy házasság akkor tökéletes, ha mindenki boldog és kiegyensúlyozott, mindkét fél a legjobb formáját nyújtja.
Nálunk is így volt sokáig..
Azonban most volt egy gyenge időszakom, amikor nagyon sokszor sírtam, zokogtam, nem voltam éppen kedves (de hála istennek flegma és bunkó sértegetős nem!), féltékenykedtem, nem bíztam a férjemben, magamban meg pláne nem, rettentő önértékelési problémával küzdöttem, úgy éreztem, én vagyok a világ legcsúnyább embere, legértéktelenebb, legbutább, és engem csak elhagyni és megcsalni lehet.
Most már kezdem összeszedni magam, ez az állapot szülés után jött elő, és sajnos pajzsmirigy probléma okozta a depresszív hangulatot. Most már az eredményeim jók, és nem vagyok egyáltalán depresszív, de kihat a hangulatomra az, ahogy a férjem ezt lereagálta.
Ez több hónapos periódus volt, míg túléltem.
Tudna-e úgy szeretni engem még a férjem, hogy látta az én gyenge oldalamat?
Ez így buta kérdés.
Tud még egy férfi igazán szeretni egy nőt, hogy találkozott annak egy gyenge időszakával?
Köszönöm
Persze, hogy tudja, sőt. Orvosi gondok voltak ezek, megoldódtak. Ha ezeket nem tudta jól elfogadni, akkor megette a fenét az egész. Ő pl 6 hónapra ágyhoz lenne kötve és mondjuk ágytálaznád... Gondolj bele, elmenekülnél? Nem, mert szereted.
Szóval szedd össze magad, szerethető vagy.
30n
Úgy reagálta le, mintha hónaónapokig féltékenykedtél volna rá, azaz alaptalanul nem bíztál volna meg benne benne?
Nyilván tud szeretni, ha mondjuk bocsánatot kérsz ezért és biztosító arról, hogy szereted. Nyilván ő is szeret azért vágta földhöz ez a közjáték.
32/f
Figyelj a házasság pont erről szól, jóban-rosszban együtt.
Nekünk külföldi esküvőnk volt (angolul), de az anyakönyvvezető gyönyörű és igaz beszédet mondott - kívánta hogy ne csak jó idők legyenek a házasságunkban, hanem rosszak is, amik megmutatják az erősségét, és a szeretetet egymás felé. Pár éve ennek már, de így élünk 100%ban. Nem egy mesében élünk mi se, hasonló gondjaim nekem is voltak, mégis full megértő a férjem. Persze én is beleteszem a magam részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!