Tudtok mondani nyomasztó, depresszív hangulatú filmeket?
Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 12:14
1/9 anonim válasza:
Ez a film. Még nem láttam, de már jó ideje tervezem megnézni. A videó és egyéb leírások alapján lelkileg elég durva film lehet.
3/9 anonim válasza:
Rekviem egy álomért
Az elefántember
A gépész
Visszafordíthatatlan
Az út (2009)
Schindler listája
A zongorista
A bukás - Hitler utolsó napjai
Hotel Ruanda
Szentjánosbogarak sírja
Az ember gyermeke
Hetedik
A köd (2007)
Melankólia
Sophie választása
A fiúk nem sírnak
A passió
Precious - A boldogság ára
Lilja 4-ever
Szerelem (2012)
5/9 anonim válasza:
1984
Az ember gyermeke
Mulholland Drive
12 majom
+1 anime sorozat: Ergo Proxy (ez nagyon lélekölő)
7/9 anonim válasza:
Az "Ember gyermeke" mitől depresszív? Heppiend van!
Egyébként Tarr Béla összes filmjét tudom ajánlani. :)
8/9 anonim válasza:
Elég lehúzó film az Ember gyermeke, és a vége sem igazán happy, mivel nem tudni, hogy az egy szem gyermek végül jó kezekbe kerül-e. Nem tudni, hogy akik felveszik őket, szintén nem csak a forradalom zászlójaként használnák fel...
9/9 anonim válasza:
Nekem a Keoma is elég nyomasztó volt, sorozatban pedig a Polip. Szegény Cattani felügyelő.... aztán azok a filmek, amik iskolai terrorról szólnak: Az osztály, a Carrie vagy a Bluebird.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!