Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Gáz ha háztartásbeli feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha háztartásbeli feleség szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
2019. máj. 9. 12:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Gáznak nem gáz, csak nehéz, mindenféle értelemben. :) A házimunka se egyszerű munka, ráadásul jó, ha van saját megtakarításod is, nem csak amiatt, hogy a férjed/párod esetleg kidob vagy történik vele valami, hanem hogy ne mindenben támaszkodj rá, ha neked kell valami. Mert egy háztartásbeli férjének keményen kell dolgoznia, hogy megkeresse a megfelelő összeget a normális életük fenntartásához, sose hátrány, ha nem mindent az "ő pénzéből" akartok megvenni, még ha csak egy utazás ára is, vagy ilyen apróságoknak az ára is a te sarad (és még akkor is, ha amúgy közösnek kiáltjátok ki a kasszát). Ha ezekre fel vagy készülve, és van erre megoldásod, akkor teljesen jó dolog háztartásbelinek lenni. Még most is vannak országok, ahol inkább ez a jellemző (pl. Japán, ahol külön szó is van a háztartásbeli nőkre, habár ez a szó most nem jut eszembe -.-"), de ahogy írták is fentebb, ez mindenképpen csak úgy működik helyesen, ha mindketten a pároddal elfogadjátok ezt a helyzetet.
2019. máj. 14. 02:25
 22/25 anonim válasza:
Én próbáltam már, az lett a vége, hogy tiszta depressziós lettem, nulla önbecsüléssel, a háztartás pedig kevésbé volt rendben, mint amikor dolgoztam. Szerintem amúgy nem gáz, ismerek is olyat, akinek bejött, de legyen B terved, arra az esetre, ha neked egy idő után nem kielégítő az otthonlét, vagy neadjisten egyedül maradsz.
2019. máj. 14. 11:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a mi tisztünk megítélni, hogy jó-e ez a szándékod. Én férfiként azt mondanám, hogy nem tartanálak el magam mellett a mai remek fizetések mellett (több egyetemet végeztem) de nem kell élősködő. Ugyanakkor ha szülsz, tehát gyesen vagy akkor igen, maradj otthon a kölyökkel közben. Másrészről szerintem téged is jó érzéssel tölt vagy kellene, hogy töltsön el ha magad fizeted be nyaralásra, vagy veszel házat, ruhát stb.
2019. máj. 15. 23:01
 24/25 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz. Ha valóban ezt szeretnéd, és a férjed keres annyit, hogy ne legyen anyagi gondotok, akkor hajrá!!

Arra nagyon figyelj, hogy legyen tartalékod, amihez azonnal hozzáférsz, de más nem tud. Ha bármi történik.

A másik, hogy ismerd az anyagi helyzeteteket. Ne hagyd, hogy a férjed kontrolláljon mindent, ismerd a befektetéseiteket, a hiteleket, legyen rálátásod a költésekre, és te is legyél döntéshozó. Ne dőlj hátra annak a kényelmében, hogy ő a kereső, így az összes pénzzel kapcsolatos feladatot is oldja meg ő, mert csapdába kerülhetsz. Ragaszkodj például ahhoz, hogy fizessen neked is nyugdíjalapba egy külön számlán.

Ha ezt megoldjátok, szerintem a többi már tényleg a kapcsolaton múlik :)

(nő vagyok, és nem élnék ilyenben, de soha nem ítélném el, aki ezt választja)

2019. máj. 17. 16:49
 25/25 anonim ***** válasza:
mi kulfoldon elunk en 32 eve nem dolgozom de itt masok a torvenyek itt azok is kapnak nyugdijat akik sose dolgoztak es a vagyokn is kozos akar dolgozott a feleseg /ferj akar nem. en szeretek itthon lenni ugy osztom be az eletemet ahogy nekem tetszik. nem jarok kormoshoz meg flangalni vannak hobbyjaim allataim szeretek olvasni, es a ferjem jovedelme mindig eleg volt arra hogy megeljunk. nincs gyerekunk es igy is nagyon jol megvagyunk mar tobb mint 40 eve.
2019. aug. 25. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!