Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha háztartásbeli feleség szeretnék lenni?
Nem az, én is az szeretnék lenni. Nem érdekel a munka, hiába van jó állásom és fizum, akkor érzem magam hasznosnak és jól, ha az otthoni teendőket végzem.
2019. máj. 9. 14:47
Ha a befektetèseid hozama fedezik a megélhetèsedet, akkor nem gáz.
2019. máj. 9. 15:05
Nem, de nem is lennél a feleségem.
2019. máj. 9. 18:38
Szerintem gáz, ha valakinek ez elég.
2019. máj. 9. 20:56
Ne törődj senki véleményével, ha megteheted, és a párod is támogatja, legyél csak háztartásbeli. A legjobb dolog a világon. A házasságodnak is jót fog tenni, és a gyerekeid is örülni fognak, ha otthon vagy. Csak azok szólnak le érte, akik irigyelnek!
2019. máj. 10. 01:35
Ezen nincs mit irigyelni.
2019. máj. 10. 17:38
Te jó ég, mindenki azon van mi lessz ha elválik...mindenki nem válik el, lehet hogy egy hét múlva elütik és akkor a családja annak fog örülni hogy vele voltak folyton...Semmi gond nincs vele, ha van rá lehetőséged tedd meg.
Én is otthon vagyok a nap 24 órájában, ha nem mozdulok ki csavarogni és képzeljétek egyáltalán nem untam még meg :))))
2019. máj. 10. 20:47
Szerintem nem ciki egy ideális házasságban, ahol mindketten elfogadják ezt. Viszont a környezetemben kétszer is előfordult, hogy a legkisebb gyerek még kicsi volt, amikor apuka hirtelen meghalt. Persze ne legyen ilyen, de akkor is elég nagy megtakarítás kell az egylábon-állásból (ami ritka azért), hogy tragédia vagy válás esetén vagy öregkorodra se halj éhen vagy ne a gyerekek nyakán élj. Ha meg válás (mi a házasságok azt hiszem 40%-át érinti) és nálad maradnak a gyerekek, velük is nagy kiszúrás. Azt meg elképzelni sem tudom, hogy minimum 45 felett mi a túrót csinál még egy nő otthon, ha a gyerekek egész nap suliban, unokák még jó sokáig nincsenek, a munkaerőpiacon meg már nem kell (főleg nem ha pályakezdő). (Gazdagék ilyenkor szoktak unalmukban vállalkozásokat indítani a férj pénzéből, amíg meg nem unják, vagy be nem dől, tisztelet a kivételnek.) Szóval valami 4 órás melót azért szerintem érdemesebb keresni, ha más nem, a szocializálódás miatt.
2019. máj. 11. 14:07
Amikor megismerkedtem a mostani feleségemmel aki bankban dolgozott minden este úgy jött haza mint egy zombi dőlt be az ágyba. Ha elmentünk egy moziba akkor elaludt a film közben. Nem tudtunk elmenni akkor külföldre amikor akartunk szabadság függő volt még hiába volt szabi ha a csókos kapta meg.En akkor mondtam neki hogy hagyja a fenébe a munkát.Erdekes sokkal jobb lett a kapcsolatunk.Azota lett gyerek most kemény 6 ezerért jön pluszba egy takarító nö pluszba hetente 1x. AZ hogy kinek mi a véleménye pont nem.erdekel ha a vállalkozásunk megy olyan jól hogy ez bele férjen miért ne?
2019. máj. 12. 13:01
Nekem a párommal alap volt hogy a gyerekekkel otthon lesz amíg nagyok nem lesznek (a nagy nem tudjuk még mennyi, talán 12?).
Szerencsére keresek annyit hogy ha nem is nagylábon, de azért viszonylag kényelmesen meg tudjuk ezt oldani.
Szerintem totál természetellenes hogy a gyerekek jószerivel egyik szülővel se találkoznak hétköznap. Így legalább az anyjuk teljesen részese az életüknek. Ez mindig is így volt a történelem során az elmúlt szűk kb 60 évet leszámítva.
Sajnos a legtöbb nőt agymosták a kommunizmusban hogy rossz dolog a gyerekkel otthon maradni (hiszen a gyárban hasznosabban lehetett építeni a szocializmust), és aztán ez adódott már át anyáról leányra és automatikusan, minta alapján írják ma már felül a saját anyai ösztöneiket :(
No meg így is állt már be az üzleti világ hogy a férfi keresete ne is legyen elég egy család eltartására, legtöbb nő ha akarná sem maradhatna otthon.
2019. máj. 13. 06:13
Kapcsolódó kérdések: