Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös kassza akkor is, ha a feleség háztartásbeli?
Sorba jönnek ma a kérdések, amikbol az derül ki, milyen söpredék emberek mellett képesek nők élni.
Szóval te havi 20-30 ezerert mosoly, főzol takarítasz egy hónapban?
Nagyon olcsó bejaronő vagy.
Először is. Házasságban a házasságkötés dátuma után megszerzett vagyon 50-50%ban szétmegy. Tehát onnantól jogilag nincs én megszerzett pénzem.
Másodszor pedig mi a f_sz? Minek házasodik össze két ember, ha ennyire bizalmatlanok egymással (vagy az egyik a másikkal)?
Élettársi kapcsolatban teljesen okés a külön kassza. Házasságban nem.
Gyerek nélkül teljesen okés a külön kassza. Amint van gyerek, onnantól semmilyen formában nem elfogadott.
Szóval közösen úgy döntöttetek, hogy otthon marad vezeti a háztartást. Ő lejjebb adja a kiadásait/igényeit akármit, te adsz neki annyi pénzt, hogy tampont, tusfürdőt alap dolgokat megvegyen....ööö...csak nekem tűnik ez kihasználásnak?
Remélem nem..
Nyilván azt le kell fektetni, bogy ne szórja a pénzt de amit te leírsz az baromi távol áll egy normális kompromisszumhelyzettől.
Gyere hozzám bejárónőnek!
kétnaponta jössz, rendet raksz, kitakaritasz, mosol, vasalsz, főzöl 2 napra valami finomat, ezért adok 40 ezret.
Szerintem jobb ajánlat, mint a házasságod.
Jogilag közös kasszán vagytok, tökmindegy mit adsz neki vagy nem, váláskor úgyis feleznetek kell, mindegy ki milyen számlára rakja a jövedelmét.
Én se értem minek házasodtatok össze, ha ennyire nem párként gondolkodtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!