Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok eltartani a feleségemet, aki egyáltalán nem hajlandó dolgozni?
8 éve vagyok házas, és bár nem keresek olyan rosszul, sajnos feleségem még egy percet se dolgozott, így azért kissé szűkösen jövünk ki a pénzből. Igazából a házasságunkkal nincs más probléma, de ez mostmár kezd zavarni. És akárhányszor beszélünk róla nem jutunk dűlőre, mert azt mondja hogy neki ez így jó, szeret itthon lenni. Pedig van neki több szakmai végzettsége is.
Szerintetek mit tegyek/mi lenne a helyes?
30F/28N
Wow
Es igy is elvetted?
Szerintem tul keso, mert ha 8 evig hagytad, hogy lusta tehen legyen, csak rad fog haragudni, ha dolgoznia Kell majd.
Es amugy se fog sokaig tartani egy munkahelyen se.
Nos, a te kereseted jogilag közös, és mivel nem válasz el tőle, ebből következik, hogy ez neked is megfelel igy.
Szóval vagy rábeszéled valahogy vagy elfogadod a helyzetet vagy elválsz. Más nincs.
Az a baj, hogy a házimunkát is ha van kedve alapon csinálja, sokszor én mosogatok/takarítok munka után...
Nincs gyerek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!