Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörgöm segítsen valaki! Miert tortenik az, Főleg reggelente vagy apróbb konfliktusoknal bekattanok és Minden erőmmel azon vagyok, hogy eltaszitsam magamtól a feleségemet?
Ha magad is belátod, mit rontasz el, akkor már jó úton jársz.
Addiktológia, igen, sok embernek sikerült leszokni.
De ha a feleséged nem látja, hogy javítani is akarsz a helyzeten, akkor biztos lelép.
Szóval mielőbb fogj bele, már hétfőn!
5 éve teszed pokollá a családod életét, fizikailag!! és lelkileg bántod a feleséged.
Neked csak a drog fontos és a saját boldogságod. Ha ők is fontosak lennének, akkor hagynád őket elmenni, hogy esélyük legyen a boldogságra. Melletted csak szenvednek.
" Miert tortenik az, Főleg reggelente vagy apróbb konfliktusoknal bekattanok és Minden erőmmel azon vagyok, hogy eltaszitsam magamtól a feleségemet?"
Mert nem szívtál se zöldet se spurit, vagy elōzō nap még ment a speed és ilyenkor természetes módon nagyon ingerlékeny vagy az agyadban végbement szélsōséges dopaminhullámzás miatt.Reggel meg eleve fel sem akarsz kelni, csak a narkó motivál arra, hogy ne aludj, pedig mikor alszol legalább elviselhetōbb a létezésed, nem kell átélned a valóságot.
Ez addig így fog menni amíg ki nem ürül és abba nem hagyod.Szóval ha nem akarod tovább rontani a helyzetedet akkor legalább bírd ki pár napig szerek nélkül míg találsz egy megfelelō mentálhigéniás szakembert, mert ha bekensz megint akkor nem fog érdekelni és ugyanott leszel ahol most vagy.
Azt jó lenne tudni, hogy szúrod a spurit vagy felszívod?
Kicsi gyerekeid vannak és pofád cuccozni?
Utána meg rinyálsz?
Nem sírni kell,hanem összeszedni magadat és a családodért eldobni azt a szart.
Ha nem megy,mert gyenge vagy akkor meg tünj el az életükből!😡
Lehet lepontozni
Nekem exem volt durván függő. Fizikailag és lelkileg is rendszeresen bántalmazott. Persze utána jöttek az ígérgetések, hogy így meg úgy változik és én hülye sokáig hittem neki. Mostanra rendőrségi eljárás van folyamatban ellene, mert ő nem fog, nem akar és nem tud változni.
Amit tenni tudsz, hogy felkeresel addiktológust, de még ma, ha leszoktál, jöhet a pszichológus. Feleségedre meg ne telepedj rá, hagyd menni a maga útján, mert megfojtod és kiölöd belőle a maradék szép érzelmeket.
Legközelebb, majd előre gondolkodsz.
Kedves kommentelōk!
Megértem, hogy heves indulatokat vált ki egyesekbōl a történet, de azzal lesz jobb a gyerekeknek is és a feleségnek ha ez az ember talpra áll és a minimális kötelezettségeit tudja teljesíteni feléjük.
Egy hulla nem fizethet gyerektartást.
Megérdemelted.
Volt választásod, te a drogok mellett döntöttél, én már RÉG kidobtalak volna, gyereket pedig kizárt, hogy szültem volna egy függőnek.
A feleséged is sáros, amiért eddig eltűrt, de a remény veled maradtatta őt - eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!