Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Közös kassza akkor is, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös kassza akkor is, ha a feleség háztartásbeli?

Figyelt kérdés
Tehát ha a feleség ideiglenesen nem dolgozik valamilyen okból, akkor neki is ugyanúgy bankkártyát kéne kapnia a férje számlájához (tegyük fel, hogy azt is megtehetnék, végleg otthon maradjon, mert jól állnak), vagy reális, ha a férj kiadja a konyhapénzt, illetve ad a feleségnek egy kisebb összeget (20-30 ezer) havonta, amit magára költhet, de nem ad hozzáférést a számlájához?
2019. jan. 19. 11:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Miért?
2019. jan. 19. 12:23
 12/18 Buriné ***** válasza:
81%
Megalázva érezném magam attol ha a férjem azt mondaná külön kassza.Bárki bármit mond ez házasságba nagyon gáz.Pláne hogy gyeden vagyok az ő gyereke is.Azért nem dolgozok mert nevelem a fiunkat.Hát nagyon gázok ezek a házasságok gyerekkel vagy anélkül is
2019. jan. 19. 14:07
 13/18 Buriné ***** válasza:
100%
Ja pláne ha a férj ugy van vele minek dolgozik a feleség akkor b..us tartsa el
2019. jan. 19. 14:08
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
Ha munkabérnek veszitek azt a 30 ezret akkor az még sok is mivel a nő nem fizet lakbért nem fizet semmilyen rezsit ingyen eszik iszik télen fűt rá a férje (egy fűtésszezon 200-300 ezer ft) és még pénzt is kap mert otthon űl? Mi az asszonnyal 1 óra alatt mindent puccba vágunk itthon egy nap.Szerintem ha fiatal és egészséges a kérdező jobb ha elmegy inkább dolgozni és akkor nincs semmi kérdés.
2019. jan. 19. 14:53
 15/18 anonim ***** válasza:
11%
Mindig azok erőltetik a közös kasszát, akik jóval kevesebbet keresnek a másiknál :D Egyébként drágaságaim, okos ember válásnál igenis el tudja dugni a saját pénzét úgy, hogy az élősködőnek abból egy fillér se jusson. Elég annyit mondani, hogy kiment Szlovákiába, és elkaszinózta az egészet. Ha nincs bankszámlán a pénz, a büdös életben nem tudja a másik bebizonyítani, hogy az igenis létezik.
2019. jan. 20. 17:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez is egy tök jó házasság, totál volt értelme...

Egyik sorban azt írod hogy jól áll a pár (ergo van közös megtakarításuk??), közös megbeszélésen alapul, utána meg hogy a férj számlájához kapjon-e a feleség hozzáférést?

Tele van ellentmondással ez az egész. Plusz akkor mégse volt akkora nagy megegyezés ha ezekről nem volt szó.

2019. jan. 21. 10:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

15: "Mindig azok erőltetik a közös kasszát, akik jóval kevesebbet keresnek a másiknál :D"

Nem drágaságom, nekem 5-ször akkor a fizetésem mint a páromnak, és természetes hogy közös kasszán vagyok azzal akivel hosszú évek óta élek. A közös kasszát azok akarják, akiknek kiegyensúlyozott, bensőséges kapcsolatuk van.

2019. jan. 21. 13:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Én itthon vagyok a gyerekekkel, pedig már nem kicsik. Nekünk ez így jó. Közös kassza, nyilván van bankkártyám. Soha nem kell elszámolnom a pénzzel, vagy ha elmegyek fodrászhoz, vagy veszek magamnak egy ruhát. Viszont van pénzügyi kultúrám, szépen gyarapszik a megtakarításunk.
2019. jan. 22. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!