Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik megnősülnek és házasságban
élnek, azok valójában béták?
Ennyi ostobát honnan fúj ide a szél?
2019. máj. 8. 16:45
11. Ja, mint az olyanokat, akik nem is a kérdésre válaszolnak, hanem másokat pocskondiáznak ismeretlenül. Szóval tze merről jöttél? (önoltó)
2019. máj. 8. 16:53
Mit mondjak, azért egy ilyen bétával tudnék mit kezdeni. xD
[link]
2019. máj. 8. 16:53
Szerinted az élet tényleg csak arról szól, hog minél több nővel lefeküdj? Vagy legalábbis minden napra meglegyen a betevő nőd?
A szeretet, a társ, a közös élet, közös gyerekek semmit se jelentenek neked? Valaki, akinek akkor is jó vagy, mikor éppen fáj a fogad, kialvatlan vagy, elvesztetted a munkádat? Mikor megöregszel? Mert TÉGED szeret, nem pedig a farkadat? Akit te is szeretsz, és akkor is a társadnak nevezel, mikor menstruál, problémái vannak, beteg, szóval nem kifejezetten egy csábító démon?
Őszintén sajnállak, sokat veszítesz. És különösen foglak sajnálni, mikor az öregek otthonában üldögélsz majd és a kutya se néz feléd.
2019. máj. 8. 16:59
13. Ja, csak téged ez a béta kb. le se köpne.
2019. máj. 8. 17:23
az alfák is megnősülnek csak Ők azok akiknek állandóan jut 10 pontos szerető is. De azért kell nekik az otthoni nyugi is , közben szarrá csalják az asszonyt.
2019. máj. 8. 17:49
A parom kifejezetten tokos vezeralkat, iden lesz 43, ev vege fele hazasodunk.
Mindenkit megkapott akit akart, mar nem uj hoditasokra vagyik hanem egy szereto felesegre gyerekekre, ettol meg nem lett papucs. Az alfasag nem abban nyilvanul meg h szorod a magjaidat boldog boldogtalannak.
2019. máj. 8. 18:01
A retardált szomszédom (aki házas, 3 idegesítő gyerekkel), mikro elküldtem szó szrint anyukájába, elmondtam mindennek, húzta be fülét farkát, csak nehogy összetalálkozzunk az utcán. 2x még próbálkozott zajongással, mikor csőbe nézett, hirtelen bepisilt. Szerinted milyen az ilyen? Zajongani, üvöltözni, arra volt esze, tököt növeszteni... Szerintem omega...
2019. máj. 8. 18:09
13-as már megint beleszerettél egy sminkes-be, és egy fotósba? Nem nagy durr a hapsi, nem ronda, de te inkább egy filmszereplőbe szerettél bele... cccc.
2019. máj. 8. 18:19
Úgy tudom (de keress rá), statisztikailag a nős férfiak tovább maradnak fittek, tovább élnek és jóval több szexhez is jutnak életük során, ráadásul sokkal tovább, mint az átlag egyedülállók. Úgyhogy akik okosan választanak párt, ha úgy tetszik neked befektetésként vagy cserébe ezekért az előnyökért, biztos nem hátul állnak valami elképzelt falkában.
2019. máj. 9. 08:18
Kapcsolódó kérdések: