Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha házasságban döbben rá az ember, hogy rosszul választott, ráadásul másba beleszeret, lehet még olyan mint régen?
"ráadásul másba beleszeret"
vs
"lehet még olyan mint régen"
A kettő "kicsit" üti egymást, nem? Ellentétei egymásnak. Minek akkor benne maradni a rossz kapcsolatban, ha már valaki mást szeretünk?
Szerintem lehet. Ilyen erővel honnan tudod, hogy a másikban majd nem lesz utólagos csalódás? Gondolj rá úgy, hogy azzal se lenne jobb, és oldd meg a mostanit.
Én pl. most együtt élek az exemmel, mert nincs pénzünk szétköltözni (nem vagyunk házasok), de azon gondolkodom, hogy szélsőséges esetben akár együtt is tudnék vele lenni, szóval úgy vagyok vele, hogy ha a következő is ilyen rossz lesz, akkor abban meg tudok majd maradni.
"Gondolj rá úgy, hogy azzal se lenne jobb, és oldd meg a mostanit."
Esküszöm nem értem, hogy hogy lehet ennyire hülye valaki... És csodálkozik, hogy nincs normális kapcsolata amikor úgy áll hozzá, hogy nem baj hogy szr a mostani, biztos más is ekkora tapló mint a párja.
Hogyha valaki rájön, hogy nem a megfelelő emberrel van együtt azon mégis mi a jó francot oldjon meg? Beszélje meg a párjával, hogy legyen már egy tök másik ember a mostani helyett?
Ha valakivel nem akarsz együtt lenni akkor ne legyél kérdező. Ha beleszeretsz másba legyél azzal akit szeretsz. Még ha csalódás is lesz, a mostani kapcsolatodnak akkor sincs értelme és ennél bármi jobb.
Nálam nem lehet.
De én nem te vagyok, és más is más, nem te.
Ezt csak te tudhatod, vagy nálad derülhet ki valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!