Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egeszsegugyi okokbol nem lehettunk egyutt egy ideig, ma vegre lehetne, de a ferjem pecazni megy. Mit szolnal hozza a helyemben?
"A" válasz: Ha eddig miattad nem lehetett, akkor csodálkozom, hogy elment pecázni.
"B" válasz: Ha miatta nem lehetett, akkor lehet, hogy nem is hiányzik neki.
"C" válasz": Ha a nejem miatt nem lehetne és én kivárom, biztosan nem megyek el pecázni.
"D" válasz: Ha miattam nem lehetett volna - én bizony alig várnám az alkalmat.
Ebből leszűrhető számodra, hogy a haver fontosabb volt számára mint te.
Eredmény:
"A" válasz: Türelmesen kivárod amíg megjön és pótoljátok az elmaradást mert szereted, de megjegyzed magadnak az esetet.
"B" válasz: Megkérdezed és számonkéred (ami miatt megint elképzelhető, hogy ugrik a szex, vagy épp begerjed vérmérséklettől függően) .
"C" válasz: Keresel magadnak egy szeretőt, akinek te fontosabb vagy, mint a halak és a haverok a férjednek.
"D" válasz: Lehet, hogy nem is pecázni ment...
Kedves kérdező!
Megkérdezhetem mióta vagytok együtt? Mikyen volt a vérmérsékletete párodnak előtte? Te úgy gondolod, hogy a pasik gombnyomásra működnek? Belőjük, mint vekkert este 7 re és kész? Hatalmas tévedés az a közhely, hogy a pasik allandoan szexelnének. Persze van olyan, de főleg egy új kapcsolatban és minél fiatalabb korban. Nagyon sok dolog káros a libidóra, pl a pasik sokat dolgoznak, szresszelnek, próbálnak megfelelni az élet kihívásaira, este fáradtan gondokkal terhelve hazaérnek és be van tervezve a “kötelező” szex, mert előtte betegség miatt nem lehetett. Ez szerinted normális? Egy robot a férjed szerinted? Én is pasi vagyok 40 éves, nem is vén. Mégis voltak az életemnek olyan periódusai, amikor egyáltalán eszembe sem jutott a szex. Más dolgok foglalkoztattak. Gondok nyomasztottak. Ilyen esetben szerinted frankó, ha valakitől így követeled a betevőt? A férjdet szerintem már kasztráltad akkor, amikor megkövetelted először tőle az elkéredzkedést. Nem látok a kapcsolatotokba, de ez a programozott szex szerintem nagyon nem szexi és vágykeltő. Először is kérdezd meg a párod, hogy minden rendben van e vele, nem nyomasztja e valami, aztan utána keltsd fel finoman a vágyait! Ne pedig beírd a naptárba, hogy szerda 19 óra szex. Ilyen esetben én is és szerintem több pasi társam is inkább pecázni menne.
Kérdező, én is nő vagyok, egyetértek azzal, hogy a férfiak sem robotok.
Én tudom, akàrhányszor "megtervezzük" oké, a lànyom apjànàl van hétvégén, na akkor szexből semmi nem lesz, 10-ből 8x tuti összeveszünk, minden apró szaron.
Megtapasztaltam mellette 4 év alatt, hogy megtervezve tuti balul sül el minden.
Utóbbi időben nem tervezek, ha nincs is itthon a gyerek, a kertben szöszölünk, aztàn sokszor spontàn jön, berontunk a hàzba.
És én màr megfogadtam, többet az életben nem tervezek huncutkodàst, jöjjön magàtól.
Lehet az is "elriasztotta", hogy nem spontàn lett volna a dolog, hanem mintegy " kötelező" program.
De gondolom azóta megoldottàtok. :)
Ilyenen ne idegeskedj.
Sajnoy tufom mit erzel,a ferjem is horgasz.
Elso valaszolonak.
Igen van ugy hogy tobb napra menek horgaszni,nemcsak orakra,foleg,ha nem helybe mennek,hanem messzebb.
Ismeros a haver tema is,az felulir sok mindent,meg a pecazas is.Sok ferfi el hal erte.
Valahogy az arany kozeputat kellene megtalalni...
Egyebkent nekem is szarul esett volna...de en eleg sertodekeny vagyok,tudom magamrol...
Es en se voltam soha nagy becsben sajnos...de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!