Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egeszsegugyi okokbol nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egeszsegugyi okokbol nem lehettunk egyutt egy ideig, ma vegre lehetne, de a ferjem pecazni megy. Mit szolnal hozza a helyemben?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 11:49
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
17%
Lehet, hogy nem áll a zászló és most áll sorba kék piruláért. Legalábbis férfiként csak ezt tudnám megérteni hasonló helyzetben...
2019. ápr. 10. 11:50
 32/43 buddha2 válasza:
84%

"A" válasz: Ha eddig miattad nem lehetett, akkor csodálkozom, hogy elment pecázni.

"B" válasz: Ha miatta nem lehetett, akkor lehet, hogy nem is hiányzik neki.

"C" válasz": Ha a nejem miatt nem lehetne és én kivárom, biztosan nem megyek el pecázni.

"D" válasz: Ha miattam nem lehetett volna - én bizony alig várnám az alkalmat.

Ebből leszűrhető számodra, hogy a haver fontosabb volt számára mint te.

Eredmény:

"A" válasz: Türelmesen kivárod amíg megjön és pótoljátok az elmaradást mert szereted, de megjegyzed magadnak az esetet.

"B" válasz: Megkérdezed és számonkéred (ami miatt megint elképzelhető, hogy ugrik a szex, vagy épp begerjed vérmérséklettől függően) .

"C" válasz: Keresel magadnak egy szeretőt, akinek te fontosabb vagy, mint a halak és a haverok a férjednek.

"D" válasz: Lehet, hogy nem is pecázni ment...

2019. ápr. 10. 14:39
 33/43 anonim ***** válasza:
19%
ott más sem stimmel, nemcsak a pecázás. A pasi pont oda megy, ahol megkapja azt, amit töled nem.
2019. ápr. 11. 08:15
 34/43 anonim ***** válasza:
50%

Kedves kérdező!

Megkérdezhetem mióta vagytok együtt? Mikyen volt a vérmérsékletete párodnak előtte? Te úgy gondolod, hogy a pasik gombnyomásra működnek? Belőjük, mint vekkert este 7 re és kész? Hatalmas tévedés az a közhely, hogy a pasik allandoan szexelnének. Persze van olyan, de főleg egy új kapcsolatban és minél fiatalabb korban. Nagyon sok dolog káros a libidóra, pl a pasik sokat dolgoznak, szresszelnek, próbálnak megfelelni az élet kihívásaira, este fáradtan gondokkal terhelve hazaérnek és be van tervezve a “kötelező” szex, mert előtte betegség miatt nem lehetett. Ez szerinted normális? Egy robot a férjed szerinted? Én is pasi vagyok 40 éves, nem is vén. Mégis voltak az életemnek olyan periódusai, amikor egyáltalán eszembe sem jutott a szex. Más dolgok foglalkoztattak. Gondok nyomasztottak. Ilyen esetben szerinted frankó, ha valakitől így követeled a betevőt? A férjdet szerintem már kasztráltad akkor, amikor megkövetelted először tőle az elkéredzkedést. Nem látok a kapcsolatotokba, de ez a programozott szex szerintem nagyon nem szexi és vágykeltő. Először is kérdezd meg a párod, hogy minden rendben van e vele, nem nyomasztja e valami, aztan utána keltsd fel finoman a vágyait! Ne pedig beírd a naptárba, hogy szerda 19 óra szex. Ilyen esetben én is és szerintem több pasi társam is inkább pecázni menne.

2019. ápr. 11. 11:30
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én is nő vagyok, egyetértek azzal, hogy a férfiak sem robotok.

Én tudom, akàrhányszor "megtervezzük" oké, a lànyom apjànàl van hétvégén, na akkor szexből semmi nem lesz, 10-ből 8x tuti összeveszünk, minden apró szaron.

Megtapasztaltam mellette 4 év alatt, hogy megtervezve tuti balul sül el minden.

Utóbbi időben nem tervezek, ha nincs is itthon a gyerek, a kertben szöszölünk, aztàn sokszor spontàn jön, berontunk a hàzba.

És én màr megfogadtam, többet az életben nem tervezek huncutkodàst, jöjjön magàtól.

Lehet az is "elriasztotta", hogy nem spontàn lett volna a dolog, hanem mintegy " kötelező" program.

De gondolom azóta megoldottàtok. :)

Ilyenen ne idegeskedj.

2019. ápr. 12. 08:39
 36/43 A kérdező kommentje:
Jaj keremszepen, nem volt benaptarazva semmi :) 3 eve vagyunk egyutt, 1 eve hazasok (en 31, o 35), persze mar nincs napi tobb alkalom, mint elso evben, de igy sem mondhato ritkanak az egyuttletek. Mikor missed ab-al mutottek, kivartuk, amig nem lehetett, nem volt gond. Most volt egy huvelyfertozesem, amit keson vettem eszre, igy mire kikezeltem magam, kiutott rajta, aztan amikor minden ok lett volna, szolgalatos volt- ekkor mondta o, hogy mar mennyire hianyzik az osszebujas, alig varja a masnapot. Jo, mondom akkor megvan a holnapi program- es akkor bejelenti, hogy halaszni szeretne menni, mert hetvegen mar nem lehet. Persze, azota "megoldottuk", de nekem az volt a furi, hogy x napig nincs semmi, aztan, amikor vegre zold, elmegy horgaszni...
2019. ápr. 12. 11:53
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
(ffi 60) Nincs abban semmi probléma, hogy úgymond "elengedted" - ill, hogy megkérdezte tőled - szerintem így normális. Én nem úgy fognám fel a helyedben, hogy a szex helyett a horgászást választotta, hanem - egyfelől talán úgy volt vele, hogy nem akarta "kicentizni", hogy mikor eshet neked...inkább kivárt, inkább egy kicsit később, mint hogy korábban történjen...talán a doki sem tudja ezt "centire"..biztos, ami biztos. Másfelől sexelni gyakrabban van lehetősége (ha jól értelmezem), mint horgászni...és, még ott van az is, hogy talán a barátnak is igyekezett megfelelni - ez is egy tényező. Mindent egybevéve, én nem látok akkora problémát abban, hogy ő most inkább elment horgászni....(és, persze "engedéllyel")
2019. ápr. 13. 11:42
 38/43 szonata ***** válasza:
0%
Azt nem értem, hogy egy nő hogy lehet ilyen? Hol a méltóság, önuralom? Nem dől össze a világ, ha a "terved" nem valósul meg. Lehet, hogy azért ment el inkább horgászni, hogy hagyja alakulni az estét. Horgászás után is lehet szerelmeskedni. Két ember között, főleg akik már összeszokott pár, érezhető a magatartásból, apró jelekből, hogy készül valami estére, vagy éppen rögtön vérmérseklettől függően. Tapintatos talán a férjed, mert éppen azzal a testrésszel volt probléma és vár. Egy nap nem a világ. Biztos, hogy nincs másik nő a háttérben.
2019. ápr. 14. 07:08
 39/43 Nu, págágyí ***** válasza:
77%
Jeeee 2.kedvenc P bezüs szava a peca.Merr első a ponty!😊
2019. ápr. 14. 07:31
 40/43 anonim ***** válasza:
46%

Sajnoy tufom mit erzel,a ferjem is horgasz.

Elso valaszolonak.

Igen van ugy hogy tobb napra menek horgaszni,nemcsak orakra,foleg,ha nem helybe mennek,hanem messzebb.

Ismeros a haver tema is,az felulir sok mindent,meg a pecazas is.Sok ferfi el hal erte.

Valahogy az arany kozeputat kellene megtalalni...

Egyebkent nekem is szarul esett volna...de en eleg sertodekeny vagyok,tudom magamrol...

Es en se voltam soha nagy becsben sajnos...de ez van...

2019. ápr. 14. 09:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!